Les obres del pas peatonal de Roda a la N-340, a bon ritme

Hi haurà pilons de seguretat per protegir als vianants i punts de llum

09 febrero 2018 16:58 | Actualizado a 09 febrero 2018 17:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El passeig que unirà el nucli urbà de Roda de Berà amb l’N-340 per la carretera TV-2041 avança a bon ritme, i aquest matí l’alcalde Pere Virgili, acompanyat per Manel González, regidor d’Urbanisme; per Joan Pie i Antonio Gómez, cap i sergent de la Policia Local; per Miquel Bonnin, arquitecte municipal; i per Antón Anglès, cap del departament de Serveis Tècnics, han estat amb un dels responsables de l’empresa adjudicatària dels treballs.

L’objectiu principal, segons ha indicat l’alcalde, era verificar que els elements de seguretat per al vianant fossin els adequats, i, fins i tot, “si és possible millorar-los, atès que la seguretat de les persones que utilitzin el passeig per pujar i baixar és el més important per a nosaltres”, ha dit.

Així, han concretat el tipus de pilons que s’instal·laran, on s’ubicaran els passos per a vianants i de quina forma poden esdevenir més segurs, o com es col·locaran els fanals previstos, entre d’altres.  

El passat 30 de gener la Diputació de Tarragona va iniciar els treballs de construcció d’una cuneta transitable a la TV-2041, la carretera que uneix en un dels seus trams l’N-340 amb el nucli urbà de Roda de Berà, per crear un passeig que permetrà als vianants pujar i baixar fins a la carretera nacional 340 sense perill.

L’actuació s’està duent a terme al marge esquerre de la carretera, fins a la rotonda “de les carpes”, on es pintarà un pas per a vianants.  Des d’aquest punt i fins a l’inici de la travessera de Roda de Berà es condicionarà el marge dret.

Aquest projecte s’executarà de manera complementària amb el projecte aprovat per l’Ajuntament dins les inversions financerament sostenibles de 2017, amb el qual es pavimentarà el tram que va des de Les Torres fins a l’inici del pont de l’autopista AP-7, uns treballs que hauran de començar en breu, amb un pressupost d’execució de 91.442,80 euros.   

Comentarios
Multimedia Diari