L'Hospitalet inaugura la Casa de Cultura Blanca d'Anjou

Aquest nou equipament cultural que acollirà els mitjans de comunicació municipals, el Casal d’Entitats i el Casal de Joves.

10 noviembre 2017 18:13 | Actualizado a 10 noviembre 2017 18:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El proper dissabte 11 de novembre, a les 12 h, s’inaugurarà la Casa de Cultura Blanca d’Anjou, ubicada al carrer de les Escoles 12 de l’Hospitalet de l’Infant.

Aquest nou equipament cultural que acollirà els mitjans de comunicació municipals, el Casal d’Entitats i el Casal de Joves a l’Hospitalet de l’Infant.

Aquest edifici de planta baixa i dues plantes pis, amb una porció de planta soterrani i forma de “u”, durà el nom de Casa de Cultura Blanca d’Anjou, en homenatge a la mare de l’infant Pere d’Aragó, fundador de l’hospital monumental que va donar peu a l’actual poble de l’Hospitalet de l’Infant.

Els assistents a l’acte oficial d’obertura d’aquest nou equipament podran visitar-ne les instal·lacions fins a les 14 h. També hi haurà jornada de portes obertes l’endemà, el diumenge 12 de novembre, de les 11 a les 13h.

Està previst parlaments de l'alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet, Alfons Garcia; de l'arquitecte de l'obra, Jordi Carreras i de l'artista plàstica, Lourdes Fisa.

Comentarios
Multimedia Diari