Més de 2.000 persones i 21 colles participaran a la Rua de Carnaval de Vila-seca

Des del 12 al 17 de febrer Vila-seca viurà la festa

19 mayo 2017 23:32 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Des del 12 al 17 de febrer Vila-seca viurà, un any més, el Carnaval, el qual donarà el tret de sortida el 12 de febrer, Dijous Gras, a l’Ateneu Pi i Margall, amb el lliurament de premis del 1r Concurs de Cartells de Carnaval, al qual hi ha col•laborat les escoles del municipi. Gairebé a les 8 del vespre té previst començar la festa Pin Up, amb música dels anys 60, a la qual s’hi convida els vila-secans a disfressar-se. Tots els assistents que vagin a la festa disfressats podran degustar botifarra d’ou i beguda i tindran accés gratuït a la festa. En acabar, es lliurarà un gran premi a la millor disfressa Pin Up.

El dia 13 tindrà lloc l’arribada del Rei Carnestoltes a partir de les 19.42 a la plaça de Voltes. A partir de les 8 es recorreran els carrers de Sant Bernat, de les Creus, de Sant Antoni, dels Ferrers, de la Verge de la Pineda i s’arribarà a la plaça de l’Església, des d’on el Carnestoltes farà un discurs i rebrà les claus del poble. La Txaranga Band Tocats amenitzarà l’acte que acabarà amb un ball a la cafeteria L’Oficina.

L’esperada rua de Carnaval arribarà el 14 de febrer a partir de les 17.42 amb la participació de més de 2.000 persones i un total de 21 colles. Totes les carretel•les es concentraran a l’avinguda de Ramon d’Olzina per iniciar la rua per l’avinguda de Francesc Macià, carrer de la Font, carrer de Sant Antoni, carrers dels Ferrers, de Sant Pere, de Vic, rambla de Catalunya, carrers de Tarragona, de Requet de Fèlix, avinguda de Ramon d’Olzina, plaça dels Països Catalans i carrer de la Riera. A les 12 de la nit tindrà lloc el Ball de Carnaval al Pavelló Municipal d’Esports de Vila-seca.

La segona edició de la batalla de coixins es durà a terme el diumenge 15 de febrer a partir de les 18.30 h a la Pista Poliesportiva del Colomí, on s’hi reuniran petits i grans vestits en pijama. Al final de la batalla es lliuraran un total de quatre premis: al millor pijama d’home, al millor de dona, al millor pijama infantil masculí i el millor femení i, per acabar, el Rei Carnestoltes convidarà a coca amb xocolata a tots els participants.

El 17 de febrer a les 7 de la tarda, el Carnaval a Vila-seca arribarà a la seva fi amb la sortida del seguici mortuori a la plaça de Voltes, acompanyat per la Txaranga Band Tocats. Recorreran els carrers de Sant Josep, de Tarragona, de la Verge de la Pineda i arribaran a la plaça de l’Església, on es lliuraran els premis a la Rua Carnaval 2015 i els participants s’acomiadaran del Carnestoltes fins l’any vinent.

 

Comentarios
Multimedia Diari