Mig miler d’alumnes de Cambrils interpreten la cantata “La comèdia del gall”

Uns 450 nens i nenes més han assistit com a públic a l’espectacle

15 mayo 2018 13:09 | Actualizado a 16 mayo 2018 12:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’alumnat de 3r de primària de les set escoles de Cambrils i una escola de Vinyols interpretaran la cantata “La comèdia del gall” demà dimarts, 15 de maig, a les 11 hores, al Palau Municipal d’Esports de Cambrils.

Els nens i nenes cantaran acompanyats pel professorat i alumnat de l’Escola Municipal de Música de Cambrils en  un espectacle enriquit amb la narració del conte a càrrec dels i les alumnes del Taller de Teatre del Col·legi Vidal i Barraquer.

Aquesta és la quarta edició del projecte impulsat i coordinat pel Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament, a través de l’Escola Municipal de Música.

“La comèdia del gall” és la història d’un gall jove, l’Espinguet, una faula on els animals representen actituds humanes, sota l’aparença d’unes cançons divertides i despreocupades. La història del gall ens alerta contra la vanitat i l’adulació.

Tal com diu el director de l’Escola Municipal de Música de Cambrils, Francesc Sanchez, “les faules actuen com a mirall de les actituds i sentiments de les persones, les moralines que ens proporcionen ens conviden a la reflexió. I, sens dubte, la música és el millor dels mitjans que disposem per fer arribar al pensament aquestes emocions tan humanes”.

La professora Anna Amigó és la coordinadora del projecte; mentre que la direcció musical ha anat a càrrec de Reyes Gil; la direcció escènica, de Rosa Òdena, i l’arranjament musical, de Marcel Pascual.

 

Comentarios
Multimedia Diari