Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Millora estètica a Vandellòs i l’Hospitalet

  Endesa reconfigura la xarxa elèctrica per reforçar el servei i millorar el seu impacte visual

  17 febrero 2023 14:55 | Actualizado a 17 febrero 2023 15:01
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Endesa ha finalitzat recentment els treballs de reforma de part de la xarxa elèctrica de mitjana tensió de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant amb l’objectiu de millorar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric a aquest municipi del Baix Camp, alhora que reduir i minimitzar l’impacte visual de les seves infraestructures. Els treballs han suposat una inversió de 21.000 euros, aportats íntegrament per la Companyia.

  L’actuació ha consistit a desballestar un tram de línia aèria de 25 kV, quatre pals de fusta, 155 metres de cablejat i un punt de transformació a la intempèrie que hi havia sobre un pòrtic -també de fusta- en plena zona urbana, concretament al carrer de Sant Roc. Així, per a substituir totes aquestes infraestructures i seguir alimentant els clients que en depenen, ha calgut no només reconfigurar la xarxa de la zona sinó estendre una nova línia elèctrica de baixa tensió -aquesta vegada, subterrània-, de gairebé 100 metres de longitud, connectada a un centre de transformació ja existent.

  $!La inversió dels treballs és de 21.000 euros. FOTO: Endesa

  Amb aquest tipus d’intervencions, la Companyia treballa amb un triple objectiu: absorbir puntes de demanda concretes, el consum de nous clients que ho demanin i reforçar l’increment de demanda que pugui produir-se en el futur com a conseqüència de l’electrificació de l’economia, o el que és el mateix, l’augment de l’ús de l’electricitat produïda a partir d’energies renovables amb la finalitat de reduir l’ús de tecnologies que emeten CO2, la solució més eficient i rentable per aconseguir la neutralitat de carboni que vol aconseguir la Unió Europea.

  Comentarios
  Multimedia Diari