Mont-roig publica el manuscrit de Baptista Nogués

Presentació del llibre a la Casa de Cultura Agustí Sardà a les sis de la tarda de diumenge 12 de novembre.

10 noviembre 2017 12:52 | Actualizado a 10 noviembre 2017 13:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Mont-roig viurà el proper diumenge la presentació d'un llibre molt especial, les Notícies històriques de Mont-roig del Camp, la transcripció anotada del polifacètic Baptista Nogués i Grifoll (1910-1992).

El llibre ha estat editat per Ganzell gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp. És el cinquè volum de la col·lecció Quaderns de la Pixerota, que aplega temes d'història local de Mont-roig.

En l'acte intervindran l'alcade Fran Morancho, la regidora de Cultura Núria Esquius, l'historiador local Eduard Boada i Josep Grifoll, qui en nom de tota la família Nogués i Grifoll recordarà el seu oncle, conegut a Mont-roig com a Baptista Melitino.

Hi participaran la coral Sant Miquel i els alumnes de l’Aula de Música Baptista Nogués que interpretaran peces escrites per l'autor de llibre.

L'acte també hi haurà un passi de fotografies on surt Baptista Nogués durant la seva vida amb la seva família i també una mostra de l’homenatge que l’any 1991 se li va fer per part de l’Ajuntament de Mont-roig.

Finalment hi haurà cava, pastes salades i alguns fruits secs pels assistents.

Comentarios
Multimedia Diari