Mont-roig se suma a la crida de la Creu Roja local per ampliar la xarxa de voluntariat

L’Assemblea Local demana voluntaris que vulguin col·laborar en la recollida i repartiment d’aliments, així com suport econòmic per destinar a l’alimentació de les famílies de tot el municipi que més ho necessiten

27 abril 2020 17:35 | Actualizado a 27 abril 2020 17:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La crisi sanitària provocada pel coronavirus s’ha convertit ja en un problema social i econòmic que comença a tenir efectes negatius en moltes famílies del municipi.

Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament i l’Assemblea Local de la Creu Roja de Mont-roig el Camp, que ja treballen conjuntament de forma periòdica per fer arribar ajuda a les persones de tot el municipi que més ho necessiten, han intensificat la col·laboració per poder donar resposta a totes les noves necessitats que estan sorgint.

De fet, la Creu Roja està atenent actualment a més de 200 famílies, una xifra que ha anat augmentat els darrers dies i que previsiblement continuarà creixent les pròximes setmanes.

És per aquest motiu que l’Ajuntament se suma a la crida que està fent l’entitat local per aconseguir més suport econòmic i ampliar la xarxa de voluntariat. En aquest sentit, la Creu Roja local ha anunciat que necessita persones que vulguin fer-se voluntaris/àries i col·laborar amb la gestió dels aliments.

Els veïns i veïns de Mont-roig i de Miami Platja que s’inscriguin donaran suport logístic en la recollida d’aliments als supermercats, la gestió i organització segons les necessitats de cada família i el posterior repartiment a domicili.

Les persones que vulguin oferir el seu suport poden enviar un correu electrònic a miguesso@creuroja.org o bé trucar als telèfons 977811117 i 683193924, de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i inscriure’s. Els responsables de l’entitat, efectuaran posteriorment una entrevista amb les persones per conèixer aspectes com la disponibilitat, opcions de desplaçament i les seves possibilitats per prestar aquesta ajuda.

Aquesta xarxa de voluntariat és compatible i complementària amb la que setmanes enrere va posar en marxa el mateix Ajuntament, de tal manera que el  consistori i l’entitat es coordinaran segons les necessitats de cada moment, per tal que qui vulgui oferir ajuda la pugui prestar i qui la necessiti la pugui rebre.

Comentarios
Multimedia Diari