Músiques amb ànima cubana, el proper divendres a l’Auditori de Vila-seca

Luis Cojal i Nelsa Baró acrediten una llarga i destacada carrera professional com a músics- tant com a solistes o com integrants de diversos i diferents formats incloent els orquestrals-. A les 21 hores està programat el concert

16 diciembre 2019 21:30 | Actualizado a 18 diciembre 2019 13:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El proper divendres 20 de desembre a les 21 hores, l’Auditori Josep Carreras serà l’epicentre de músiques amb ànima cubana, que interpretaran Nelsa Baró al piano, i Luis Cojal al contrabaix. Ambdós d’origen cubà, resideixen a Catalunya des de fa més de dues dècades, després de concloure les seves llicenciatures en música al Instituto Superior de Arte de Ciudad de La Habana, Cuba.

Terra d’origen i terra d’acollida s’amalgamen generant un prisma similar -en ells mateixos- on es reflecteixen i comparteixen la música, i que es manifesta en la visió personal amb la que confronten els seus repertoris. En aquest cas serà tot un viatge per diferents països d’Europa i Amèrica Llatina, gèneres i estils, que comptarà, també, amb obres de compositors cubans i compositors catalans.

Luis Cojal i Nelsa Baró acrediten una llarga i destacada carrera professional com a músics- tant com a solistes o com integrants de diversos i diferents formats incloent els orquestrals -que els ha dut a recórrer un gran nombre de països d’Europa, Amèrica i Àsia -presentant-se en importants sales de concerts i festivals, entre ells l’Auditori de Barcelona, la Sala de la Filharmònica de Berlin, Festival de jazz de Terrassa, Festival “Les voix humaines” a La Habana, Festival de contrabaixos Rocky Mountain, EEUU, Bass Fest, Scottland, etc.

Ells, a més són intèrprets, creadors inquiets que compten amb un bon nombre de composicions pròpies, on exploren i amplien els seus territoris musicals, algunes d’elles donades a conèixer i recollides en els discos que firmen cadascun a títol personal, “Canto a los ancestros“ de Luis Cojal i “Espejos“ de Nelsa Baró, entre tots els discos en els que ambdós han participat.

Comentarios
Multimedia Diari