Oberta la preinscripció a les activitats esportives A Vandellòs i l’Hospitalet per Setmana Santa

El període per apuntar-s’hi finalitzarà el 17 de març

04 marzo 2021 15:40 | Actualizado a 08 marzo 2021 16:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Per fomentar la pràctica d’esport i donar suport a les famílies durant la Setmana Santa, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat diverses activitats adreçades als infants i adolescents del 29 de març a l’1 d’abril. Enguany, en concret, els ofereix dues activitats diferents cada dia de la setmana, en horari de matí (de les 9 a les 13.30 h): per als més petits, jocs variats, tallers i sortides; i per als més grans, diversos tipus d’esports (de raqueta, natació, BTT, escalada, senderisme, etc). A aquest col·lectiu l’Àrea d’Esports també els brinda un servei d’acollida (de 8 a 9 h).

Per evitar aglomeracions i mantenir la distància de seguretat entre les persones participants, les places seran limitades i es donaran per ordre de puntuació prenent com a base un barem que té en compte si els infants i joves estan empadronats al municipi i les obligacions laborals dels progenitors o tutors/es legals, entre altres variables. Amb el mateix objectiu, la majoria d’activitats previstes es desenvoluparan a l’aire lliure i s’organitzaran grups reduïts, amb un mínim d’un monitor o monitora que es relacionarà sempre amb el seu mateix grup bombolla. Cada grup d’edat entrarà i sortirà per un lloc diferent.

Durant les activitats també es vetllarà pel compliment de les mesures de prevenció de la COVID-19 i diàriament, a l’arribada es comprovarà l’estat de salut dels nens i nenes participants i es farà un control de temperatura. També se seguirà un protocol específic sobre l’ús i desinfecció dels espais, del material propi de les activitats i de la gestió dels espais d’emmagatzematge.

Les preinscripcions s’han de fer per Internet, a través de la pàgina web municipal; o, si no és possible, a la Piscina Municipal Coberta de l’Hospitalet de l’Infant. El termini per apuntar-s’hi finalitzarà el 17 de març. Més informació a www.vandellos-hospitalet.cat i al telèfon 977 820 523.

Comentarios
Multimedia Diari