Operació contra un prostíbul en un pis de Cambrils

Segons assegura revistacambrils.cat, "en el moment de la inspecció, es va identificar una persona que realitzava les labors d´encarregada, així com a cinc prostitutes, totes elles de nacionalitat estrangera"

19 mayo 2017 17:37 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una operació contra la prostitució clandestina i infantil ha desplegat diverses dotacions de la Policia Nacional i de la Policia Local de Cambrils la matinada d'aquest dijous al municipi del Baix Camp, segons ha informat revistacambrils.cat. L'operatiu hauria tingut lloc a Josep Vidal i Barraquer (Eixample de Cambrils) i, segons assegura la revista, "l’objectiu del dispositiu era el de detectar si alguna de les treballadores del pis on es va actuar podia realitzar l’activitat de manera forçada i si hi havia menors d’edat a l'immoble que poguessin exercir la prostitució". A més, "també es van recollir diferents queixes detectades pel veïnat amb motiu de realització d’una activitat clandestina".

Segons assegura revistacambrils.cat, "en el moment de la inspecció, es va identificar una persona que realitzava les labors d’encarregada, així com a cinc prostitutes, totes elles de nacionalitat estrangera. Del resultat de l'actuació policial es van trobar indicis per tal de demostrar que es tractava d'una activitat clandestina sense els requisits administratius per a poder-se dur a terme. De les diferents actes d’infracció aixecades en aquesta actuació, se’n donarà compte al departament d’Activitats de l'Ajuntament. Cal dir que durant les dues hores que va durar aquesta actuació, la Policia Local va tallar la circulació viària d'aquest tram de carrer". 

 

Comentarios
Multimedia Diari