Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Pere Virgili enceta el seu tercer mandat a Roda de Berà amb majoria absoluta

La seva candidatura, encapçalant la llista de Tria Roda de Berà, va ser la més votada a les passades eleccions municipals.

17 junio 2023 20:38 | Actualizado a 17 junio 2023 20:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Pere Virgili ha estat investit alcalde de Roda de Berà per tercera vegada, durant el Ple de constitució de la nova Corporació Municipal per a la legislatura 2023-27 que s’ha celebrat aquest migdia a la sala de sessions de l’Ajuntament.

La sessió s’ha iniciat amb la constitució de la mesa d’edat, formada pels dos regidors de major i menor edat, Maria Teresa Ferré i Gerard Solé, ambdós de Tria Roda de Berà, i la presència de la Secretària de la Corporació, Cristina Altés. Seguidament, la mesa d’edat ha comprovat les acreditacions dels regidors i regidores electes, i aquests han anat passat per ordre alfabètic, han anat passant pel faristol per realitzat l’acte de jurament o de promesa, segons la preferència de cadascú, del seus càrrecs d’edils.

Un cop constituïda la nova Corporació, s’ha procedit a l’elecció de l’alcalde. S’ha presentat una única candidatura, la de Pere Virgili, i han renunciat a presentar-se la resta de caps de llista, Laura Moya (PSC), Dani Izquierdo (PP), Eva Giménez (ERC) i Albert Martin (Junts per Roda de Berà). Un cop fet el recompte de vots, el resultat ha estat de set vots per a la candidatura de Virgili, i sis vots en blanc, sent així proclamat alcalde amb majoria absoluta.

A continuació, Pere Virgili ha promès el seu càrrec i ha recollit de mans de Teresa Ferré la vara de comandament, l’element que simbolitza el poder de l’alcaldia.

En el seu primer discurs com a alcalde, Virgili, molt emocionat, ha donat les gràcies a tots els rodencs i rodenques per la confiança, sobretot a les més de 1.300 persones que van donar-li suport amb el seus vots; a tots els grups municipals per haver votat en blanc i no presentar cap més candidatura.

També ha agraït la feina feta als regidors sortints, Toni Bernal (regidor no adscrit), Josep Antoni Benedicto -qui per motius de salut va haver de deixar l’acta-, i Gregoria Alonso (PSC), i ha donat la benvinguda als dos nous edils, Remei Gavaldà (Tria Roda) i Dani Izquierdo (PP). “Encarem aquesta tercera legislatura amb una majoria absoluta que molts no emparàvem, i n’estem molt contents”, ha continuat. “Si ens coneixeu, sabeu que no canviarem la nostra manera de fer, que no canviarem el nostre tarannà.

No per tenir un regidor més ens sentirem més importants i volem seguir col·laborant amb tots els grups municipals per seguir sumant pel bé de Roda. Per això farem un govern obert oferint responsabilitats a aquells que han quedat designats a l’oposició”, ha dit Virgili.

Comentarios
Multimedia Diari