Salou anuncia més vigilància als establiments d'oci nocturn perquè es respectin les mesures anticovid

El consistori entén que els incompliments de dos locals van ajudar a propagar un brot entre estudiants d'Aragó i Navarra

02 julio 2021 19:30 | Actualizado a 06 julio 2021 18:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L'Ajuntament de Salou intensificarà les mesures de vigilància i control sobre els establiments d'oci nocturn "que mostrin una gestió irresponsable respecte a l'aplicació de les mesures sanitàries anticovid". El consistori ha reaccionat així a les declaracions de joves estudiants d'Aragó i Navarra afectats per un brot al municipi l'últim cap de setmana de juny i que haurien assenyalat dos establiments com a "focus de propagació i contagi".

Uns locals, recorda el comunicat municipal, que van ser tancats pel consistori fa un any per no aplicar les mesures. Els incompliments, remarca, "suposen un greu atemptat a les persones i un perjudici tant a l'economia del propi sector al qual pertanyen com a la resta d'activitats".

Amb tot, el consistori intenta desmarcar la globalitat del sector d'aquestes pràctiques tot assegurant que "existeix una oferta d'oci que sempre ha estat respectuosa i responsable amb les mesures sanitàries de lluita contra el contagi". El comunicat tanca assegurant que el municipi continua sent "un lloc segur" respecte la covid-19 i ha destacat el "comportament de respecte exemplar de les normatives i recomanacions sanitàries" des de l'esclat de la pandèmia.

Comentarios
Multimedia Diari