Salou guardona el talent i la creativitat amb els premis 30 d'Octubre

L'Ajuntament va lliurar ahir a la tarda al Teatre Auditori els reconeixements a les categories de fotografia, arts plàstiques, audiovisuals i literatura de la 15a edició dels Premis 30 d'Octubre

19 mayo 2017 17:36 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Uns 400 joves estudiants de Salou d’entre 6 i 21 anys han estat els finalistes de la 15a edició dels premis 30 d’octubre a la creativitat infantil i juvenil.

Ahir a tarda, en el decurs d’un acte multitudinari al Teatre Auditori de Salou (TAS), ple de gom a gom, es van donar a conèixer els guanyadors de les quatre modalitats: literatura en català, castellà i anglès, arts plàstiques i fotografia en les diverses categories.

L’alcalde Pere Granados, acompanyat de la regidora de Cultura, M. José Rodríguez, i del jurat dels premis, va dir: «Amb aquests premis, teniu a l’abast un espai per experimentar i una plataforma per aprendre, treballar i divulgar les vostres experiències creatives i expressives». Granados va afegir que «és evident que l’acollida d’aquesta iniciativa i el seu resultat no pot ser més positiu, i per això penso que tots els implicats i compromesos en la tasca de la formació cultural i artística dels joves hem d’estar molt satisfets».

 

Premis de Fotografia

Guanyadors de les categories de 12 a 21 anys (D, E, F): Primer de la categoria D: «El refix del teu ser», de Leyre Gómez Secaduras. Segon premi: «Pequeñas cosas», Rufina Amaya. Tercer premi: «El mejor día de playa», de Keren Gálvez.

Primer de la categoria E: «Wonderlust», de Carla Gibert. Segon premi: «CD», Andra Iulia. Tercer premi: «B&W», de Daniel Sánchez.

Primer premi categoria F: «Estroboscòpia», de Clara Tremosa. Segon premi: «Assassins Creed Urban Absterg», de Shayan Ramírez. Tercer premi: «Bosc», de l’autor Joan Vilajosana.

 

Premis Arts Plàstiques

Els premiats en les categories A, B, C, D, E i F (6 a 21 anys). Primer de la categoria A: «Sense títol 16», de Mama Cone. Segon premi: «Nina», de Júlia Costas. Tercer Premi: «Dualitat», d’Irene Morillo.

Primer Premi categoria B: «Llimoner», de Cristina Sáez. Segon Premi: «The bedroom», de Mariam Meladze. Tercer Premi: «El meu viatge», de Daniel Restrepo.

Primer Premi categoria C: «La mascota de Frida Kahlo», d’Amanda Ricardo. Segon Premi: «Singing in the rain», de Ticiano Pérez. Tercer Premi: «Veig l’arc de Sant Martí», de Maria Zebrowski.

Primer Premi categoria D: «Watercolor Animal» de Yaima García. Segon Premi: «Cremen els somnis a l’infinit», de Vera Martorell. Tercer Premi: «Finestra de tardor», de Mar González.

Primer Premi categoria E: «Mona», d’Esther Pérez. Segon Premi: « Moon», de Pavel Miller. Tercer Premi: «Quick Thought», de Carla Gibert.

Primer Premi categoria F: «H&M», de Laura de Jesús. Segon Premi: «Costelles», de Marc Roig. Tercer Premi: «Sense títol», de Ruo Xi Situ Ye.

 

Premis Audiovisual

Els premiats en la modalitat d’Audiovisuals en les categories E i F (14 a 21 anys):

Primer Premi de la categoria E: desert. Segon premi: «la felicitat», d’Esther Pérez. Tercer premi, desert.

Primer Premi categoria F: «Serendipity», d’Amanda Viñas. Segon premi: «True color», de Natalia Gamo. Tercer premi: «Return», de Paula Gallego.

 

Premis de literaratura

En la modalitat de literatura Llengua Catalana i Castellana en les categories A, B, C, D, E i F (de 6 a 21 anys): Primer Premi categoria A: «Els gats del temps», de Marc Martí. Segon Premi: «La meva mare», de Naiara Burgos. Tercer Premi: «La princesa i el príncep», d’Irati López. Menció d’Honor: «L’arbre màgic i el llobató», d’Eduard Rodríguez.

Primer Premi categoria B: «La meva àvia», de David Hidalgo. Segon Premi: «El plor d’estrella», d’Inés Lapuente. Tercer Premi: «El meu poema de Sant Jordi», de Mariona Prats. Menció d’Honor: «En Pere i la biblioteca màgica», d’Aida Gallego.

Primer Premi categoria C: «La meva mare», de Marta Muñoz. Segon Premi: «Un petit llibre», de Noemí López. Tercer Premi: «El murmuri del cargol marí», d’Esther Iñigo. Menció d’Honor: «El Gel derrota al foc», de Damià Colet.

Primer Premi categoria D: «Luli y la pintura» de Yasmina Aboucheikh. Segon Premi: «Tu que de gel et revesteixes», de Miquel Badia. Tercer Premi: «Mi gran aventura», de David Brosa.

Primer Premi categoria E: «Herois», de Mercè Balañà. Segon Premi: «Un nosaltres...», de Maria Aura. Tercer Premi: «Hacia el infinito», d’Aya Louhmane. Menció d’Honor: «El silencio de la montaña», de Raúl Pérez. Menció d’Honor: «Quedar-me a casa», d’Andrea Marín.

Primer Premi categoria F: «Carta a ninguna parte», de Lidia Sevillano. Segon Premi: «Rompiendo cadenas», d’Albert Duran. Tercer Premi: «El despertar...», de Cèlia Vendrell. Menció d’Honor: «Carta al papa», de Manelik Duran.

Literatura Anglesa

Per finalitzar, en la modalitat de literatura en Llengua Anglesa en les categories C, D, E i F (12 a 21 anys): Menció d’Honor en la categoria C: «Rice Pudding», de Carlota González.

Primer Premi en la categoria D: «Oh no! I’m invisible», de Laura Duart. Segon Premi: «Edu, the new strange student», d’Anna Domingo.

Primer Premi en la categoria E ha estat per: «Truth in the mirror», de Yan Shchasnovich. Segon Premi: «Travelling Light», d’Andrea Abad.

Primer Premi categoria F: «On the wrong side of the Law», de Samuel Alarcón. Segon Premi: «Love and War», de Clara Calabuig. Tercer Premi: «High hopes», d’Anna Ying Pascual.

Comentarios
Multimedia Diari