Sis autors a ‘Dies de Llibres’ de Cambrils

El programa se celebra entre el 2 d’abril, i el 3 de maig i compta amb nombroses activitats 

01 abril 2019 09:05 | Actualizado a 01 abril 2019 09:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El programa literari ‘Dies de Llibres’ de Cambrils, que se celebrarà entre el 2 d’abril i el 3 de maig, inclou enguany sis presentacions de llibres, tres exposicions, un contacontes, dues obres de teatre, un esmorzar literari i un taller de narrativa, entre altres propostes. El Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils, amb la col·laboració de diverses associacions, ha organitzat més d’una quinzena d’activitats al voltant de  la diada de Sant Jordi. 

La primera presentació, el dijous 4 d’abril, serà la de l’àlbum il·lustrat El Pere ha perdut la clau, escrit per les educadores de la Llar d’Infants Maria Dolors Medina, Maria Garriga i Marta Montserrate, i il·lustrat per l’artista cambrilenca Marta Nolla.  Serà a la Sala d’Actes del Centre Cultural (18 hores). 

La segona presentació, el dilluns 8 d’abril, serà la de la novel·la juvenil Les aventures del Nic al Priorat, escrita per la bibliotecària cambrilenca Rosana Andreu, il·lustrat per la montbrionenca Irene Gutiérrez i editat per l’editorial reusenca Veus Públiques (sala d’actes del Centre Cultural, a les 20 hores). 

El tercer llibre que es presentarà també al Centre Cultural (20 hores) serà l’obra guanyadora del vuitè Premi de Narrativa Marítima Vila de Cambrils, escrita per Sebastià Bennasar i publicada per Cossetània Edicions, Macondo Beach, que es presentarà el dijous 11 d’abril. Recull diversos relats i narracions breus amb el mar com a element comú. 

Durant les jornades també es farà la presentació de l’àlbum infantil Rona se mira, el 12 d’abril (Biblioteca Josep Salceda i Castells, 18 hores), a càrrec de l’autora Míriam Ródenas, que també oferirà un taller en el marc de la revetlla de Sant Jordi.

El dia 25 d’abril, el Centre Cultural de Cambrils acollirà la presentació del llibre de relats Dues dones nues (20 hores), escrit per la directora de cinema Maria Ripoll i la periodista i escriptora Elisenda Roca. Finalment, el 3 de maig (20 hores) a la mateixa sala d’actes es farà la presentació del llibre de poesia Odissea menor, d’Helena Martínez Ferreruela, guanyadora del 27è premi de poesia Salvador Estrem i Fa, de Falset. 

Tanmateix, el novel·lista Jordi Ledesma oferirà un taller de narrativa de ficció al Centre Cultural del 7 al 30 de maig. 

Comentarios
Multimedia Diari