Subvenció a Torredembarra per a projectes de reutilització dels residus

L'Ajuntament ha obtingut els diners de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) per a dos iniciatives

07 febrero 2018 17:22 | Actualizado a 08 febrero 2018 12:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Sostenibilitat, ha obtingut una subvenció de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) per a la realització de dues accions de prevenció i preparació per a la reutilització dels residus municipals.

El cost total dels projectes és d’11.524,59 € i la subvenció ascendeix a 8.643,45 €.

Els dos projectes subvencionats són per a la prevenció del malbaratament alimentari i, per al foment de la reutilització de recursos.

Així, en el primer dels casos, el projecte recull tres accions amb l’objectiu de prevenir la generació de residus orgànics, tot incidint en l’adquisició responsable dels aliments que realment s’han de consumir, prevenir la generació d’excedents alimentaris en mercats, supermercats i menjadors escolars, i conscienciar la població escolar dels conceptes de malbaratament alimentari.

En el segon cas, relatiu al foment de la reutilització de recursos, els objectius són, mitjançant la realització de tallers, seguir impulsant la utilització del “Boc&Roll”en els centres escolars per evitar l’ús del paper d’alumini per embolcallar els entrepans i impulsar la utilització de cantimplores en els centres escolars.

Comentarios
Multimedia Diari