Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Torredembarra busca famílies d’acollida durant l’estiu per a nens i nenes sahrauís

Els nens provenen de campaments de refugiats de Tindouf, ciutat d’Algèria

| Actualizado a 27 abril 2022 14:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Regidoria d’Acció Social i Cooperació i la Delegació Sahrauí a Catalunya, conjuntament amb les entitats solidàries amb el poble Sahrauí, inicien el projecte Vacances en Pau 2022. Es tracta d’una iniciativa on famílies catalanes acullen infants sahrauís dels campaments de refugiats a Tindouf, durant els mesos d’estiu.

Aquest projecte fa més de 22 anys que s’organitza a Catalunya i Torredembarra hi participa des de fa temps. Té com a objectiu facilitar que els infants puguin passar un estiu lluny de les dures condicions climatològiques dels campaments de refugiats i conviure amb infants catalans, fet que els permetrà conèixer una realitat diferent de la dura realitat quotidiana dels campaments de refugiats del poble Sahrauí.

La regidora d’Acció social, Marga Rovira, destaca que el projecte facilita l’apropament entre dues cultures, la catalana i la sahrauí, i engresca les famílies interessades a participar en el projecte.

Les persones interessades s’han de dirigir a les oficines de la Regidoria d’Acció Social, a l’av. Lluís Companys, 55, 1r, trucar al telèfon 977 13 15 79 o enviar un correu electrònic a serveissocials@torredembarra.cat

Comentarios
Multimedia Diari