Torredembarra programa biblioteràpia aquest novembre

La Biblioteca Mestra Maria Antònia realitzarà quatre tallers a càrrec de Carmen Torrella, de Clima i Creixement.

09 noviembre 2017 12:26 | Actualizado a 09 noviembre 2017 12:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra programa quatre tallers aquest mes de novembre a càrrec de Carmen Torrella, de Clima i Creixement. La inscripció prèvia es pot fer al taulell de la biblioteca o al correu electrònic biblioteca@torredembarra.cat.

Les sessions que s’han previst són les següents:

  • Dimecres 22 a les 10 h: Gestió del temps: L’objectiu del taller és aprendre a gestionar el valor del temps millorant els recursos per tractar els obstacles adequadament i gestionar les prioritats. Els continguts són: gestió de l’energia personal, el benestar personal em relació a les accions diàries, tipus de tasques: l’important i l’urgent, l’assertivitat i l’art de dir “no” i el present com aprofitament del temps i del sentir-se bé.
  • Divendres 24 a les 17 h: Amor sense possessió: L’objectiu és dotar d’eines per a l'autoconeixement, la gestió i la millora de les relacions en l'àmbit personal, amb l'objectiu d’aconseguir major benestar i acceptació en les relacions. Els continguts d’aquesta sessió seran: la no idealització de les relacions, sobretot de parella, l’equilibri entre donar i rebre, els límits i la projecció.
  • Dimarts 28 a les 17 h: Gestió de l’estrès: Els objectius en aquest cas són aprendre a gestionar l’experiència de l’estrès, de manera que l’alumne integri sòlidament i realment els coneixements adquirits i restableixi l’autocontrol vital, energètic i emocional. Crear recursos per a afrontar les tensions de la vida quotidiana i desenvolupar recursos per a disminuir els nivells d’ansietat, tensió mental i depressió
  • Dimecres 29 a les 10 h: Aprendre a dir “No”: Eines per a l'autoconeixement, la gestió i la millora d’un mateix per poder afrontar les situacions de dificultats de la pròpia vida amb l'objectiu d’apoderament i l’augment de l’energia, l’alegria i la felicitat. Els continguts que es tractaran en aquesta sessió seran: guanyar autoritat interna a través de les pròpies emocions, l’equilibri entre donar i rebre, del victimisme a l’apoderament i la transparència i l’honestedat en un mateix.
 

Comentarios
Multimedia Diari