Un xef de Cambrils, al concurs estatal de tapes

Joan Llaberia, de L'Original Experiències Gastronòmiques, està aquesta setmana a Valladolid per oferir la seva tapa marinera.

10 noviembre 2017 17:01 | Actualizado a 13 noviembre 2017 18:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El xef Joan Llaberia, del restaurant cambrilenc L’Original Experiències Gastronòmiques, va participar dimecres a la final de la tretzena edició del Concurso Nacional de Pinchos y Tapas Ciudad de  Valladolid.

Llaberia es va presentar amb l’elaboració This is Cambrils, una recepta basada en productes del mar amb una presentació molt marinera.

Es tracta d’una deconstrucció de suquet de rajada amb tàrtar d’escamarlans i perles d’oli, crema d’eriçó, alga kombo fregida, fesols i allioli. 

La tapa no va aconseguir premi però el fet de participar-hi ja és un èxit i una oportunitat per promocionar Cambrils com a destinació gastronòmica.

És la primera vegada que un restaurant de Cambrils es presenta a aquest concurs, després que la tapa fos seleccionada d’entre gairebé 1.500. Cal tenir en compte que només 47 propostes de tot l’Estat van arribar a la final.    

A més, cada restaurant seleccionat està agermanat amb un restaurant de Valladolid en el que durant tota una setmana la tapa s’oferirà als clients.

El concurs és professional i completa l'espai de cuines, escenari i jurat, amb zona expositiva. Enguany per primer cop s'ha convocat el concurs internacional amb presència de cuiners dels cinc continents.

Comentarios
Multimedia Diari