Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Vale Pino, de Torredembarra, nou diputat provincial del PSC

Substitueix a Imma Costa que va morir recentment. Serà nombrat alcalde aquest mes de juny

30 mayo 2024 18:13 | Actualizado a 30 mayo 2024 18:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’actual portaveu del PSC a l’Ajuntament de Torredembarra, Vale Pino, serà proclamat aquest divendres 31 de maig com a nou diputat del grup del PSC a la Diputació de Tarragona, en el ple que es durà a terme en aquest ens supramunicipal en substitució d’Imma Costa, recentment traspassada.

Vale Pino ha estat regidor i portaveu socialista a Torredembarra durant aquests darrers anys en els que ha ocupat diverses responsabilitats polítiques tant al Govern com a l’oposició. Actualment és el primer tinent d’alcalde del municipi, i ostenta les regidories de serveis, via públic i platges.

Es dona, a més, la circumstància de què el nou diputat socialista serà proclamat en breu com a alcalde de Torredembarra donant compliment a l’acord subscrit amb el grup municipal d’ERC a l’inici del mandat.

En les seves primeres declaracions com a nou diputat, Vale Pino ha subratllat que “assumeixo aquesta nova responsabilitat amb la voluntat expressa de donar continuïtat a la magnífica feina que durant molts anys va dur a terme l’Imma a la Diputació.”

“Estic convençut que és aquest treball constant i en positiu és el que ens demana la ciutadania. No els decebrem. Els temps de les pica-baralles estèrils ha quedat definitivament enrere, ara el que cal és seguir treballant -lleialment amb totes les administracions i amb respecte entre les diferents forces polítiques representades al ple- per aconseguir millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes de les comarques tarragonines.”

Vale Pino s’ha mostrat molt “il·lusionat de poder treballar políticament a la Diputació de Tarragona. La Diputació és la única institució que pensa en el global de les deu comarques ebrenques i tarragonines de la demarcació i, en aquest sentit, la feina que podem dur a terme -malgrat que a vegades no es fàcil de visibilitzar- és essencial pels pobles i ciutats de la província i, sobretot, per a la gent que hi viu”, ha argumentat.

Finalment el portaveu del PSC a la Diputació de Tarragona i vice-president primer de l’ens, Rubén Viñuales, s’ha mostrat convençut de què “Vale Pino sabrà continuar mantenint el llistó del treball eficaç que la nostra admirada Imma Costa va fer durant tants anys a la Diputació. Els reptes que tenim per endavant, en aquests tres anys llargs que queden fins acabar el mandat, són un estímul més per fer-ho possible. Des del grup del PSC a la Diputació sempre treballarem en aquesta direcció, amb determinació i constància”, ha conclòs.

Comentarios
Multimedia Diari