Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant celebran el Dia Mundial de l’Activitat Física

Per commemorar aquest dia, l’Àrea d’Esports ha organitzat diverses propostes y unes caminades obertes a tothom amb la col·laboració de diverses entitats locals

04 abril 2022 09:00 | Actualizado a 04 abril 2022 16:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física, el 6 d’abril, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat diverses propostes, amb la col·laboració de diverses entitats locals.

Les primeres tindran lloc el mateix 6 d’abril (dimecres) a la Plaça Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant i consistiran en una activitat dirigida, a càrrec del Club de Patinatge l'Hospitalet de l'Infant, el Club Gimnàstica Rítmica l'Hospitalet de l'Infant i l'Estudi de Dansa M. Carmen Gallardo, prevista a les 17:30h; i en una classe de latino, que començarà a les 18:00h.

I per al divendres 8 d’abril, a les 9:15h,  s’han programat dues caminades populars: una a l’Hospitalet de l’Infant, en direcció a la Cova del Gat, que tindrà com a punt de sortida la Casa de la Vila; i una altra a Vandellòs, que arrencarà davant de l’Ajuntament de Vandellòs en direcció a Remullà.

El regidor d’Esports, Diego García, anima els veïns i veïnes a participar en aquestes activitats, a practicar exercici físic cada dia i a fer-se seu el lema de la campanya impulsada per la Generalitat de Catalunya: «Activa’t i comença a sumar».

L’objectiu del Dia Mundial de l’Activitat Física és promoure l’activitat física com a eina de salut i benestar, i estendre els seus efectes beneficiosos per a prevenció de les malalties relacionades amb el sedentarisme, tant per a infants i adolescents com per a persones adultes i gent gran.

 

Comentarios
Multimedia Diari