Vandellòs i l’Hospitalet inverteix gairebé 39.000 euros en la millora dels cementiris municipals

S’han dut a terme diversos treballs d’arranjament tant al de l’Hospitalet de l’Infant com al de Vandellòs

28 octubre 2020 13:16 | Actualizado a 28 octubre 2020 13:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha fet diverses millores en els cementiris municipals. Al de l’Hospitalet de l’Infant, ha pavimentat amb formigó 473 m2 de les zones de circulació; i ha canviat els tancaments de l'edifici auxiliar, que acull els lavabos i un magatzem. I al de Vandellòs, ha pavimentat 58 m2 d’un dels passadissos; i  en breu impermeabilitzarà 695 m2 de les cobertes dels nínxols.

En aquestes actuacions, hi ha invertit prop de 39.000 euros. Les persones usuàries d’aquestes instal·lacions poden veure ja els resultats dels treballs fets durant el mes d'octubre.

Cal recordar que, amb l’objectiu d’evitar aglomeracions de gent als cementiris del municipi i d’evitar el risc de contagis de la COVID-19 per la celebració de Tots Sants, l’Ajuntament aplicarà aquest cap de setmana un seguit de mesures, tal com va fer el cap de setmana passat. En concret:

  • Es controlarà l’aforament dels cementiris del municipi, ubicats als nuclis de Vandellòs, l’Hospitalet de l’Infant i Masriudoms.
  • Es controlarà la temperatura de les persones usuàries.
  • S’establiran diferents recorreguts de manera que les persones usuàries no s’entrecreuin, en la mesura que es pugui en cada cementiri.
  • S’adoptaran mesures de neteja i desinfecció a les instal·lacions.
  • Es posarà a disposició de les persones usuàries gel hidroalcohòlic.
A més, el consistori recomana a les persones usuàries dels cementiris que limitin el temps d’estada a 20 minuts com a màxim; i que hi vagin en grups de 4 persones com a màxim.

Comentarios
Multimedia Diari