Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Vila-seca presenta el Consell Municipal de Dones

Està format per 20 dones residents al municipi i va començar a treballar fa uns mesos amb el compromís de crear espais d’intercanvi i reflexió conjunta entre persones

21 noviembre 2023 19:48 | Actualizado a 21 noviembre 2023 19:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

En un acte presidit per l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, aquesta tarda de dimarts, 21 de novembre, ha tingut lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de Vila-seca la constitució i presentació oficial del Consell Municipal de Dones.

Amb un saló de sessions ple de públic i un cop enumerades la vintena de dones integrants d’aquest consell, la regidora d’Acció Social i Polítiques d’Igualtat, Lucía Teruel, ha recordat el compromís d’aquest ajuntament en la posta en marxa de tot aquest procés de cultura participativa i del gran moment que viu Vila-seca amb la constitució d’aquest Consell de Dones que ha d’aportar les seves idees i propostes i treballar pel futur en general del municipi.

Per la seva part, la representant dels membres del Consell Municipal de Dones, Pilar Pacheco, ha donat les gràcies a l’Ajuntament per donar un pas endavant tan valent com és la creació d’aquest consell que ha de donar veu sobretot a un sector de la població tan important i vital com és el la dona. Ha recordat en el seu parlament que treballaran pel bé comú del municipi.

El Consell Municipal de Dones, que està format per 20 dones residents al municipi, va començar a treballar fa uns mesos amb el compromís de crear espais d’intercanvi i reflexió conjunta entre persones. Per això, durant l’acte de presentació, l’alcalde Pere Segura ha volgut incidir en el reconeixement de la lluita històrica de la dona, en la generositat de les membres d’aquest Consell pel servei que fan al municipi i en l’exemple que es fa des de Vila-seca ja que la democràcia ha d’ésser participativa i aquests consells que s’estan impulsant en són tot un exemple.

Cal recordar que fa pocs dies, concretament el passat 7 de novembre, ja es va constituir el primer Consell Municipal, el de la Gent Gran, i que ja es troba en fase de cerca dos consells de participació més, el Consell Municipal de Joves i el Consell Municipal d’Infants, formacions que han de culminar en el futur Consell de la Vila.

Tots aquests consells, impulsats des de l’Àrea de Drets Socials i Participació Ciutadana, s’emmarquen en el projecte dels Consells Municipals de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Vila-seca.

Són 20 representades i l'acte oficial l'ha presidit l'alcalde Pere Segura. Foto: Aj. Vila-seca
Comentarios
Multimedia Diari