Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Antoni Bassas rebrà el Premi d’Honor de la Premsa Comarcal 2024

L’entrega del guardó es farà durant la Festa dels Premis del 31 de maig

22 mayo 2024 17:34 | Actualizado a 22 mayo 2024 17:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El conegut periodista Antoni Bassas rebrà el 3r Premi d’Honor Premsa Comarcal. El guardó més important de tots els que lliura anualment l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC).

L’anunci s’ha fet avui en roda de premsa a l’Espai Línia de Barcelona. El guardó es lliurarà el proper divendres 31 de maig durant la Festa dels Premis Premsa Comarcal que se celebrarà a partir de les 19 hores a la Sala Teatre del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

L’encarregat d’anunciar el premi ha estat el president de l’ACPC, Francesc Fàbregas. Tal com ha explicat, “li volem entregar aquest guardó per la seva trajectòria, per la seva professionalitat i per ser un referent en el món dels periodistes. Sempre ha cregut en la premsa comarcal, i sempre que li hem demanat col·laborar mai ens ha fallat. I ara que el periodisme està en qüestió està bé posar en valor la feina d’una primera espasa del periodisme”.

L’acte se celebrarà a la Sala Teatre del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)

El Premi d’Honor Premsa Comarcal s’entrega a professionals de sector que són un referent en la professional periodística a la vegada que destaquen pel seu suport a la Premsa Comarcal. Aquesta serà la tercera edició d’un premi que anteriorment van rebre Ramon Besa i Rosa Maria Calaf.

Antoni Bassas i Onieva (Barcelona, 1961) és periodista i, actualment, forma part de l’equip directiu del diari Ara. Llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB, va iniciar-se a Ràdio Joventut. Més tard, ja a Catalunya Ràdio, va formar part del programa Futbol en català, dirigit per Joaquim Maria Puyal, i va presentar i dirigir El matí de Catalunya Ràdio. A televisió, va presentar Tres pics i repicó i Aquest any, cent!, a banda d’exercir de guionista a programes com d’El joc del segle. També va ser corresponsal de TV3 als Estats Units.

Durant la seva trajectòria ha rebut diversos premis, els més destacats van ser l’Ondas (1997) per la versió radiofònica d’Alguna pregunta més, i el Premi Nacional de Periodisme (2001). També ha publicat dos llibres, A un pam de la glòria (1992) i Bon dia, són les vuit! (2018).

Comentarios
Multimedia Diari