Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Edicions de 1984 inicia el 40è aniversari amb la publicació de ‘Guerra i pau’

  L’editorial celebrarà els 15 anys d’’Olor de colònia’, de Sílvia Alcantara, i traurà una nova novel·la breu de l’autora

  24 noviembre 2023 21:03 | Actualizado a 24 noviembre 2023 21:07
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Temas:

  Edicions de 1984 inicia la celebració del 40è aniversari de l’editorial amb la publicació de ‘Guerra i pau’ amb traducció de Judit Díaz. Posteriorment, publicaran una sèrie d’obres d’autors contemporanis i moderns de la casa com William Faulkner, George Saunders, Andrei Platónov, Tessa Hadley, Laurent Binet i Paul Harding. De poesia, l’editorial traurà obres de Rimbaud, Ventura Ametller i Ezra Pound.

  L’editorial celebrarà també els 15 anys d’’Olor de colònia’, de Sílvia Alcantara, i publicarà una nova novel·la breu de l’autora. En declaracions als mitjans, l’editor Josep Cots ha manifestat que durant aquestes quatre dècades Edicions de 1984 ha fet «una aportació cultural important i ha estat un estímul» perquè altres editorials petites s’animessin.

  Josep Cots ha destacat que amb ‘Guerra i pau’, de Lev Tolstoi, que publiquen amb dos volums, han fet la traducció completa i canònica. Cots ha afirmat que la traducció té una característica important que és el llenguatge: «És molt planer, clar i crec que aguantarà molts anys».

  Comentarios
  Multimedia Diari