Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Les escoles de Cambrils engeguen un Club de Lectura

La iniciativa, de l’Agrupació d’Entitats Gitanes dels Països Catalans, està adreçada als alumnes de tercer de Primària

08 abril 2024 17:16 | Actualizado a 09 abril 2024 07:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Departament d’Educació de l’Ajuntament de Cambrils ha posat en marxa un Club de Lectura per alumnat de tercer de primària dels centres educatius del municipi al Centre Cultural Municipal. La iniciativa, que es porta a terme a través de l’Agrupació d’Entitats Gitanes dels Països Catalans (AGIPCAT), pretén reforçar la lectoescriptura i millorar l’èxit escolar dels 14 infants atesos.

L’objectiu principal del Club de Lectura és fomentar la passió per la lectura entre els nostres joves lectors, proporcionant-los un espai estimulant per a la descoberta i l’aprenentatge. Mitjançant sessions interactives i dinàmiques, les criatures tindran l’oportunitat d’explorar una àmplia gamma d’històries i temes fascinants.

D’aquesta manera, l’alumnat reforçarà les seves habilitats de lectura, comprensió i expressió escrita. A través de l’ús de contes, jocs i activitats interactives, el nou Club de Lectura vol enriquir l’experiència educativa dels nens i les nenes participants. El projecte ha estat orientat i guiat per la Biblioteca Josep Salceda i Castells, que presta els llibres i elabora caixes de materials per tal de fer més accessible la lectura. L’activitat s’emmarca dins el Pla Educatiu d’Entorn que desenvolupa l’Ajuntament de Cambrils.

Comentarios
Multimedia Diari