Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Socrates Educa: 10 anys educant en valors globals

  La Socrates Educa International School Salou situa l’alumnat en el centre de tot i proposa una mirada moderna i fresca, capaç de respondre a les noves realitats

  23 febrero 2023 18:09 | Actualizado a 23 febrero 2023 18:15
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Temas:

  La Socrates Educa International School Salou compta amb un model pedagògic propi, el Socrates Educa, que situa l’alumnat al centre de tot i proposa una mirada moderna i fresca capaç de respondre a les noves realitats d’un món en canvi constant, amb un model realment adaptable i flexible. Proposa una manera de ser internacional que respecta la diversitat cultural i posa en valor totes les cultures, creant un entorn realment multilingüe i multicultural, que permet a l’alumnat créixer i educar-se pensant en el món com espai normal de desenvolupament futur, personal i professional. Molts dels nostres alumnes segueixen els seus estudis universitaris en destinacions d’arreu del món.

  Oferta educativa

  L’oferta educativa abraça des de P1 fins a l’entrada a la universitat, amb una triple homologació possible de Batxillerat: el BAT local, el Diploma de Batxillerat Internacional i el Batxillerat americà (Diploma Dual). Els més petits comencen la seva immersió a l’anglès des de P1 i, a partir de tercer de primària, inicien l’aprenentatge del xinès. Les noves tecnologies, un dels pilars de l’escola, també són presents des del primer moment.

  Llengües

  Més de 100 professionals provinents de més de 20 països treballen al servei del nostre alumnat per garantir l’aprenentatge dels tres idiomes més parlats del món (anglès, espanyol i xinès) i el propi del territori, el català, en un entorn realment internacional i multilingüe.

  Tecnologia i sostenibilitat

  Socrates Educa es recolza sobre uns pilars ferms, entre els que es compta l’ús de les noves tecnologies adequat a cada moment, l’educació en temes mediambientals i de sostenibilitat i en la solidaritat, a través de la relació amb l’entorn social, humà i mediambiental. Aquests valors són presents des del primer moment, des de l’entrada a P1.

  Boarding School

  L’oferta es complementa amb el Socrates Educa International Campus, una iniciativa que ens permet integrar la nostra oferta educativa amb altres àmbits d’alta especialització i alt rendiment, com poden ser els programes amb acadèmies esportives i intercanvis mitjançant residència o famílies d’acollida per als estudiants nacionals o internacionals, ja sigui durant el curs escolar o per estades més curtes (trimestres, estius, cursos específics).

  $!Socrates Educa: 10 anys educant en valors globals

  Socrates Educa International School

  Salvador Espriu s/n,
  43840 Salou

  Tel. 34 977 325 620
  www.socrateseduca.org/ca

  Comentarios
  Multimedia Diari