El cicle Diumenges al Teatre de Cambrils obre la temporada amb El Monstre de Colors

L’adaptació teatral de Tutatis-Transeduca torna el 26 de setembre a petició del públic que no va poder aconseguir entrades de la sessió del març  

03 septiembre 2021 16:40 | Actualizado a 07 septiembre 2021 16:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El cicle familiar Diumenges al Teatre obre la temporada de tardor el 26 de setembre amb una nova sessió de “El Monstre de Colors” de Tutatis-Transeduca. L’obra va tenir molt d’èxit en l’edició de primavera i a causa de l’aforament reduït molta gent es va quedar fora i van demanar que la tornessin a programar. L’espectacle és una adaptació teatral del conegut llibre que viatja pel món de les emocions a través dels colors.  

El cicle continuarà el diumenge 17 d’octubre amb una obra del grup local La Teca Teatre. La companyia cambrilenca oferirà l’espectacle “M. De Màgia (sense vareta)”, que explica les aventures d’un bosc, tres personatges i un pou de desitjos.  

La programació acabarà el 14 de novembre amb “Valentina Quàntica” de la companyia de teatre Anna Roca, que combina la curiositat innata dels infants, l'empoderament femení i emergència climàtica, en el marc de les activitats organitzades amb motiu de la Setmana de la Ciència.  

El cicle està organitzat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils amb la col·laboració de La Teca Teatre. Les entrades es podran comprar a partir del proper 10 de setembre al web www.entradium.com. Tots els espectacles s’oferiran a les 17:30 h al Teatre del Casal Parroquial (plaça de l’Església de Sant Pere, s/n) i el preu de l’entrada serà de 4 euros.  

PROGRAMACIÓ  

Totes les funcions són a les 17:30 hores al Teatre del Casal Parroquial,  plaça de l’Església de Sant Pere, s/n, Port de Cambrils. Venda d’entrades: www.entradium.com. El preu de l’entrada serà de 4 euros.   

26/09/2021 

Tutatis-Transeduca presenta 

EL MONSTRE DE COLORS 

El color groc és l’alegria, el blau és la tristesa, el vermell és la ràbia, el negre la por.... El verd... Cada color representa una emoció. Adaptació teatral de “El Monstre de Colors“ d’Anna Llenas. 

17/10/2021 

Teca Teatre presenta 

M. DE MÀGIA (SENSE VARETA) 

Un bosc, tres personatges i un pou dels desitjos. Junts descobriran que quan es desitja una cosa important, la màgia no sempre surt dels pous, encara que siguin màgics. 

14/11/2021 

Cia. de teatre Anna Roca presenta 

VALENTINA QUÀNTICA  

Si ets dels que la curiositat et surt per les orelles, o simplement tens ganes de descobrir allò que passa pel cap a la Valentina, entra al seu laboratori i deixa’t sorprendre. 

Comentarios
Multimedia Diari