Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Els Pets celebren els 40 anys amb una gira que arranca a Girona

‘Cantant les quaranta’ repassarà de manera íntegra quatre discos emblemàtics de la banda en dos espectacles especials

14 junio 2024 15:43 | Actualizado a 14 junio 2024 15:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Pets celebraran l’any 2025 el 40è aniversari de la seva trajectòria «cantant les quaranta» amb una gira molt especial que recorda alguns dels seus discos més emblemàtics.

El grup de Constantí ha anunciat que tocarà de manera íntegra quatre reconeguts àlbums de la seva trajectòria: ‘Calla i Balla’ (1991), ‘Bon dia’ (1997), ‘Agost’ (2004) i ‘Som’ (2018).

Amb aquest repertori oferiran dos espectacles diferents i complementaris, un en el qual interpretarà ‘Calla i Balla’ i ‘Som’ i l’altre, amb ‘Bon dia’ i ‘Agost’.

Això sí, l’autodefinit com «el trio més sexy de Constantí i part del Tarragonès» no té encara data a Tarragona per presentar aquest nou espectacle. El que sí que s’ha confirmat és l’escenari d’arrancada. L’1 i 2 de febrer del 2025 l’Auditori de Girona acollirà cada un dels dos espectacles especials de manera consecutiva.

Les entrades dels primers concerts ja es poden adquirir per un preu que oscil·la entre els 28 i els 48 euros. També es pot comprar un pack pels dos espectacles de 48 € a amfiteatre i 56 € a platea.

«Seran dues celebracions d’un cançoner que ha fet ballar, cridar, saltar i cantar durant tots aquest anys tantes i tantes generacions, una petita penyora per agrair-vos aquests 40 anys de felicitat i fidelitat», ha escrit el grup a través de la xarxa X, convidant a tots els seguidors a la gira.

Comentarios
Multimedia Diari