Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Guanyadors del concurs fotogràfic Albert Iturria de Vila-seca

Després d’anunciar els guanyadors del concurs, es va procedir a inaugurar l’exposició, que recull una cinquantena de fotografies i es pot visitar fins al 15 de febrer.

| Actualizado a 26 enero 2023 18:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El passat dissabte, i en el marc dels actes de la Festa Major d’Hivern a Vila-seca, es van donar a conèixer els guanyadors del desè Concurs Fotogràfic Albert Iturria que enguany premiava les millors fotografies relacionades amb la vellesa.

$!Guanyadors del concurs fotogràfic Albert Iturria de Vila-seca

L’esposa del fotògraf homenatjat; la regidora d’Innovació i Turisme, Cristina Cid, i la regidora de Polítiques d’Igualtat i Habitatge, Anabel Margalef, van lliurar els premis als guanyadors. El primer, valorat en 700 euros, va ser per Antoni Bonet; el segon premi, amb un valor de 350 euros, va ser entregat a Alícia Garcia i, per últim, el tercer premi, dotat amb 175 euros, va ser per Montse Magrinyà.

Després d’anunciar els guanyadors del concurs, es va procedir a inaugurar l’exposició, que recull una cinquantena de fotografies i es pot visitar fins al 15 de febrer.

El jurat d’aquest desè Concurs Fotogràfic Albert Iturria va estar format per Josep Toquero, regidor de Serveis Generals, Seguretat i Civisme; Cristina Cid, regidora d’Innovació i Turisme; Ton Tarragó, membre de la família d’Albert Iturria i Sílvia Amador, fotògrafa professional.

Comentarios
Multimedia Diari