Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Jesús viurà la Fira Literària Joan Cid i Mulet

  Tindrà lloc aquest cap de setmana a la entitat municipal de Jesús i inclou la presentació del llibre ‘Siembra’ de l’autor local

  12 abril 2023 10:58 | Actualizado a 12 abril 2023 11:50
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Jesús ultima els detalls d’una nova edició de la Fira Literària Joan Cid i Mulet. Durant els dies previs, es programen diferents activitats a la Biblioteca de Jesús. A més, la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa i la Mercè Lleixà de Roquetes es desplaçaran als centres educatius per fomentar la lectura.

  La jornada principal serà aquest dissabte 15 d’abril, però s’han ampliat els actes al divendres i es recuperen els de diumenge.

  Dissabte, la Pèrgola acollirà estands de llibreries, editorials, biblioteques i altres associacions, entitats i comerços. El plat fort serà la presentació del llibre ‘Siembra’ de Joan Cid i Mulet, que comptarà amb la presència de nombrosos familiars vinguts expressament de Mèxic. Emigdi Subirats ha recuperat l’obra manuscrita i l’ha editada. La pròpia EMD de Jesús n’ha realitzat la publicació.

  Dissabte també hi haurà el tradicional esmorzar d’autores i autors, la inauguració (enguany a càrrec de la Societat Cultural i Ecologista Sant Josep per la celebració dels 25ns Premis de contes curts i poesia Ramon Ferrando Adell), el premi de recerca literària de Batxillerat, el VIII Fem Lletra i la Macropresentació de llibres d’autores i autors locals. Tancant el matí hi haurà un monòleg de Coia Valls acompanyada al saxo amb Josep Maria Tuset.

  A la tarda és el torn dels més menuts amb contacontes, música i tallers d’il·lustració. Cal destacar la novetat de la Gimcana Literària al voltant de la cultura, on els participants hauran de descobrir un tresor gràcies a les pistes que trobaran pel poble i a les proves que hauran de superar.

  Tancarà la jornada el concert ImmART al Claustre, «Cantant al Rector de Vallfogona» de Pili Cugat i Carlos Lupprian, en commemoració dels 400 anys de la mort del poeta.

  El divendres es llegiran contes al parc, per a després deixar pas a la Taula de vivències, organitzada per la llar i centre de dia de l’Hospital de la Santa Creu.

  El diumenge es recupera la Ruta Literària Joan Cid i Mulet per part de Cinta Arasa i Emigdi Subirats. Es clourà la Fira amb lectures de Cid i Mulet al Claustre de la Immaculada.

  Comentarios
  Multimedia Diari