Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

L’orquestra Franz Schubert Filharmonia, a Vila-seca

Dirigida per Tomàs Grau, oferirà divendres el concert ‘La gran de Schubert’, juntament amb la reconeguda flautista Jasmine Choi

09 abril 2024 16:53 | Actualizado a 11 abril 2024 10:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest cap de setmana Vila-seca gaudirà de dos concerts a l’Auditori Josep Carreras. El divendres 12 d’abril a les 8 del vespre, la Franz Schubert Filharmonia, dirigida per Tomàs Grau, oferirà el concert La gran de Schubert, juntament amb la reconeguda flautista Jasmine Choi.

La Novena simfonia de Franz Schubert és, sense cap mena de dubte, la més gran de les simfonies que va escriure mai. Descoberta per Schumann, entre una immensa pila de manuscrits i documents desordenats 10 anys després de la mort de Schubert, la simfonia es va estrenar a Leipzig sota la direcció de Mendelssohn. La Gran de Schubert, que va tenir un extraordinari èxit entre els compositors romàntics, és considerada la darrera simfonia del classicisme i un salt endavant cap a la modernitat.

A la primera part del concert, la reconeguda flautista coreana Jasmine Choi delectarà el públic de l’Auditori Josep Carreras amb el segon concert per a flauta i orquestra d’un altre geni del classicisme, Wolfgang Amadeus Mozart, tot sota la direcció del director titular i artístic de l’orquestra, Tomàs Grau.

D’altra banda, el cap de setmana finalitzarà amb el concert del Trio Ruhe, el diumenge també a les 8 del vespre. La poesia musical d’Alba Fortuny, veu; Laia Sanahuja, clarinet i Alicia Gutiérrez, piano, oferirà un recorregut per diferents trios per a piano, clarinet i veu de la mà d’alguns dels compositors més representatius del romanticisme com són C. Kreutzer, L. Spohr, J. W. Kalliwoda, F.Lachner i F. Schubert. En el programa que presentaran el Trio Ruhe, la veu explicarà un relat on el clarinet i el piano contesten i interaccionen.

En ambdós concerts, les entrades es poden adquirir a la web https://entrades.vila-seca.cat. El primer dels concerts l’entrada general té un cost de 25 euros i el segon és gratuït.

Comentarios
Multimedia Diari