La 13a edició del FIC-CAT de Roda de Berà se celebrarà en format híbrid del 5 al 13 de juny

Amb tot, hi haurà també els actes d’inauguració i cloenda, respectant les mesures sanitàries

15 febrero 2021 07:30 | Actualizado a 15 febrero 2021 07:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Festival Internacional de Cinema en Català – Costa Daurada (FIC-CAT) celebrarà la 13a edició entre el 5 i el 13 de juny. A causa de la pandèmia serà en format híbrid, amb projeccions presencials i en línia. El certamen que se celebra a Roda de Berà mantindrà íntegrament la selecció oficial que hi havia prevista per l’any passat i que no es va poder dur a terme, per la qual cosa no s’ha obert la convocatòria per presentar noves produccions.

Amb tot, hi haurà també els actes d’inauguració i cloenda, respectant les mesures sanitàries, i l’homenatge previst al muntador més important del país, entre altres accions que s’anunciaran en els propers mesos.

«Tindrem nou dies ininterromputs de festival, amb els actes d’inauguració i cloenda corresponents; evidentment, aplicant totes les mesures sanitàries recomanades i segons la normativa vigent. Mantindrem l’homenatge previst a la muntadora o muntador més important del país, així com altres reconeixements que tenim preparats i que anirem desvetllant a través del nostre web, de les xarxes socials i de comunicats de premsa específics que anirem traient», va anunciar l’organització mitjançant un comunicat.

Comentarios
Multimedia Diari