La comèdia ‘Els Brugarol’ arriba al Convent de les Arts d'Alcover

L’espectacle protagonitzat per Ramon Madaula, Jaume Madaula i Estel Solé es representarà el diumenge a les 19 hores

| Actualizado a 07 abril 2022 05:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A cals Brugarol, una família de l’alta burgesia catalana, la filla, l’Anna, activista social i feminista, decideix canviar-se el primer cognom pel de la mare. «No abatrem el patriarcat fins que no ens diguem com la mare que ens ha parit». Per l’Antoni Brugarol és inconcebible que la seva filla ja no es digui Brugarol, un dels cognoms amb més solera de la comarca. Per això, recorrerà a tota mena d’argúcies i xantatges perquè l’Anna decideixi fer-se enrere.

Aquest és el rerefons de la comèdia Els Brugarol, protagonitzada per Ramon Madaula, Jaume Madaula i Estel Solé. L’espectacle teatral es representarà aquest diumenge a les 19 hores al Convent de les Arts d’Alcover.

Ramon Madaula escriu i protagonitza una comèdia burgesa amb grans dosis d’humor intel·ligent que enfronta cara a cara les contradiccions dels seus protagonistes. Dues generacions i dues maneres d’entendre el món en una societat on tots voldríem creure’ns un model de coherència absoluta. A més, l’espectacle, de Bitó Produccions, ha estat guardonat amb el Premi Recull 2020. Les entrades de l’obra es poden adquirir de manera anticipada a la Casa de Cultura Ca Cosme o telemàticament a través de la pàgina web a www.conventarts.cat (11 € general/ 8 € Carnet CA) o bé a taquilla el pròxim diumenge des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle (12 € general/ 9 € Carnet CA).

Comentarios
Multimedia Diari