Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  La comèdia ‘Coralina’ encetarà la temporada teatral 2024 a Valls

  Els espectacles ‘The party’, dirigit per Sergi Belbel, i ‘Elling’, amb l’actor David Verdaguer, completan les obres de gran format

  01 diciembre 2023 10:35 | Actualizado a 01 diciembre 2023 17:38
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Temas:

  El pròxim dimecres 13 de desembre els Teatres de Valls posaran a la venda els títols d’abonament per als tres espectacles de gran format al Centre Cultural que formaran part de la programació del primer semestre de 2024. També començarà la venda de l’abonament per als espectacles familiars de la propera temporada, una iniciativa amb el lema ‘A Valls, som de teatre. Per Nadal regala cultura’, que vol promoure la compra d’abonaments durant les festes.

  La primera de les tres propostes serà el dissabte 17 de febrer amb Coralina, una comèdia rodona, divertida i actual de Carlo Goldoni, dirigida per Oriol Broggi i interpretada per Mireia Aixalà, Joan Arqué Solà, Xavier Boada, Rosa Gamiz, Clara de Ramon, Xavier Ruano, Sergi Torrecilla, Irineu Tranis, Ramon Vila i Jaume Viñas.

  L’obra mostra un teixit enredat d’estratègies i complicacions que desencadenarà fervors amorosos, pactes amb notaris, complots entre el servei i molt objectius entrecreuats en una història apassionada que convertirà el Centre Cultural en una festa... i en un gran embolic!

  Repartiment de luxe

  El segon espectacle és The party, l’aclamat film de Sally Potter, que pujarà a l’escenari del Centre Cultural el dia 16 de març, adaptat i dirigit per Sergi Belbel i amb un repartiment de luxe amb noms com: Àngels Gonyalons, Biel Duran, Marta Ribera, Queralt Casasayas, Montse Guallar, Jordi Díaz i Lluís Soler.

  A The party, Janet ha organitzat una petita festa per celebrar el seu nomenament com a Ministra de Sanitat britànica. El que comença sent una celebració amistosa, acaba de la manera més inesperada a mesura que els convidats revelen notícies sorprenents.

  Finalment, tancarà la temporada, el dissabte 27 d’abril, l’obra Elling, sota la direcció de Pau Carrió, els actors David Verdaguer, Albert Prat, Albert Ribalta, Òscar Muñoz i l’actriu Queralt Casasayas, que escenificaran una història de perdedors que aprenen a guanyar sense el permís de ningú.

  Abonament familiar

  La primera proposta de l’abonament familiar serà el 27 de gener al Teatre Principal amb Tutti Frutti, un musical amb contes de productes sostenibles i de proximitat. El 2 de març serà el torn per pujar a escena a El petit univers de Marcel Gros. Barrejant somnis, records i imaginacions, Gros confecciona l’espectacle en viu i en directe com si es tractés d’un llibre il·lustrat. Tots som igual de diferents, tots portem a dins un petit univers.

  I, per últim, el tercer espectacle familiar en abonament serà Bunji la petita Coala, el 20 d’abril, un espectacle de teatre i titelles amb una escenografia sorprenent i dues intèrprets que a través de la narració, els diàlegs i algunes cançons, captivaran al públic des del primer moment al més pur estil de Festuc Teatre.

  A la venda

  L’abonament dels espectacles de gran format té un preu de 55 euros, que permet estalviar a cada espectador entre 11 i 17 euros; i l’abonament familiar té un cost de 18 euros. Els abonaments es podran adquirir a partir de les deu del matí del dimecres 13 de desembre.

  Estaran disponibles en línia a través del portal web de l’Ajuntament de Valls i també presencialment a les taquilles del Teatre Principal, que disposaran d’un horari ampliat per aquestes festes de Nadal.

  Comentarios
  Multimedia Diari