Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  La Fira Trapezi de Reus es celebrarà del 8 al 12 de maig

  La capital del Baix Camp es convertirà en l’epicentre del món del circ

  26 febrero 2024 12:40 | Actualizado a 26 febrero 2024 12:40
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  La Fira Internacional de Circ de Catalunya Trapezi Reus celebrarà la seva 28a edició del 8 al 12 de maig a la ciutat. Durant aquests cinc dies, la capital del Baix Camp es convertirà en l’epicentre del món del circ, per on desfilaran més d’una quarantena de companyies que mostraran les novetats del sector, i alguna sorpresa recuperada del passat. Enguany, la fira apostarà per una programació que combinar& agrave; les millors propostes de circ català, estatal i internacional.

  “Aquesta edició mantenim la idea que la fira desglegui un ampli ventall de propostes, que aculli espectacles de tots les formats i cobreixi totes les necessitats tant del públic com dels professionals”, afirmen Alba Sarraute i Cristina Cazorla, codirectores de la Fira Trapezi Reus.

  La programació artística completa del Festival Trapezi 2024 es presentarà en roda de premsa el proper 10 d’abril de 2024.

  La Fira Trapezi esdevé l’aparador perfecte per mostrar el millor talent del circ contemporani actual amb projecció de trobades que conviden a la reflexió, el debat i la creació de sinergies entre programadors i artistes. Una fira ja consolidada i reconeguda com la Fira per excel·lència dels millors espectacles de circ.

  Comentarios
  Multimedia Diari