Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  ‘Mamífera’, de Liliana Torres, rep dos guardons en el Primer Test del Festival REC 2023

  El projecte s’emporta el Premi Tallinn Industry International WIP i el Premi Seguiment individualitzat

  26 noviembre 2023 11:16 | Actualizado a 26 noviembre 2023 11:32
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Temas:

  El Primer Test del Festival REC 2023 ja ha premiat les produccions en fase de postproducció que, en el marc del RECLab 2023, han rebut l’assessorament d’experts. Amb aquest reconeixement, els projectes guardonats ja poden iniciar la seva trajectòria internacional.

  Mamífera, de Liliana Torres, ha rebut dos guardons, mentre que Las Muertes de Chantyorinti s’ha emportat el Premi Deluxe Internacional. Diario de mi sextorsión ha assolit el Premi Deluxe Nacional.

  Per altra banda, El Aspirante ha aconseguit el Premi Málaga Work in Progress i The Human Hibernation Project, el Premi CineMart Catalan Films

  L’entrega de guardons, aquest dissabte, ha suposat la fi de la 10a edició d’aquesta trobada, una ocasió especial en la qual el Festival de cinema de Tarragona cedeix un espai per a aquells projectes que actualment es troben en fase de postproducció i que desitgen rebre el consell de distribuïdors, programadors i agents de vendes.

  El Primer Test s’emmarca en el laboratori professional del Festival REC, que encara el repte de descobrir el cinema del futur, a través d’iniciatives com les xerrades i jornades professionals, les trobades One-to-One amb experts nacionals i internacionals, entre altres iniciatives.

  Enguany es durà a terme la segona edició del Screening Test (projecció de prova), que ofereix l’oportunitat de conèixer el cinema «en cru» a partir d’una pel·lícula encara no estrenada, amb públic de Tarragona. La cita serà aquest diumenge, 26 de novembre, a les 18 h al Teatret del Serrallo.

  Els professionals que assessoren les peces tenen l’oportunitat de participar en el Festival gràcies al suport d’Acció Cultural Espanyola (AC/E), a través del Programa d’Internacionalització de la Cultura Espanyola (PICE) en la modalitat Visitants.

  Comentarios
  Multimedia Diari