Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  La Biennal de Teatre ONCE compta amb el grup de Tarragona Amanida Teatre

  Portarà el seu muntatge “Severa vigilància” al Teatre Serrano de Gandia (València), el divendres 28 d’abril

  14 abril 2023 10:34 | Actualizado a 14 abril 2023 13:08
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  El grup Amanida Teatre de Tarragona participarà en la 18 Biennal de Teatre ONCE (#BienalTeatrONCE) que, entre el 26 i 29 d’abril, recorrerà els escenaris de 13 ciutats i localitats de la Comunitat Valenciana, amb un programa de 15 representacions a càrrec de 10 companyies formades, en la seva majoria, per actors i actrius cecs o amb discapacitat.

  Amanida Teatre portarà el seu muntatge “Severa vigilància” al Teatre Serrano de Gandia (València), divendres 28 d’abril (20:00 h, Passeig de les Germanies, 29). Per a aquesta funció, el públic podrà entrar amb entrada gratuïta, prèvia retirada, fins a completar aforament. Els llocs de recollida poden consultar-se en la Programació.

  La companyia Amanida Teatre neix a Tarragona l’any 1994. Des de llavors, i fins ara, ha estat formada, en la seva majoria, per actors i actrius cecs o amb discapacitat visual afiliats a l’ONCE. Durant els seus gairebé 30 anys de trajectòria ha participat en mostres teatrals de l’ONCE, en el Festival Ecléctic de Tarragona i en altres mostres i setmanes culturals de Catalunya.

  Així mateix, ha pujat als escenaris de diferents entitats culturals, tant públiques com privades. Des de 2012 participa en la revetlla de Sant Jordi de Tarragona. De forma més recent han format part d’iniciatives tan exitoses com la producció audiovisual ‘Si Talía fos cega’ o l’enregistrament de teatre radiofònic “El gos de l’hortolà”.

  Comentarios
  Multimedia Diari