Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  La Tarraco Manga arriba a Tarragona aquest cap de setmana

  Es celebra al Palau firal i de Congressos els dies 7 i 8 d’octubre de 10 a 20 hores

  03 octubre 2023 09:33 | Actualizado a 05 octubre 2023 14:58
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  El món del manga, l’anime i els videojocs van de la mà en una fira dissenyada per atreure a seguidors de totes les edats. Pokémon, One Piece Kimetsu No Yaiba, Naruto... són alguns dels exemples més coneguts en anime i manga, i si parlem de videojocs segur que no passaran desapercebuts els famosos Maincraft, League of Legends, Fornite o Tekken.

  Els continguts van des de karaoke, concursos, tallers, exhibicions de j-pop i k-pop, cosplay, tornejos de videojocs, espai de botigues i artistes, arcades, zona de tatuatges, xerrades...

  Un esdeveniment visual i musical que no deixarà indiferent als assistents. La vivacitat dels balls j-pop i k-pop es viurà especialment al pavelló del recinte firal, on tot el cap de setmana s’han programat exhibicions i diferents masterclass per als més extravertits.

  Una sola entrada per gaudir dels dos edificis

  Tarraco Manga és una fira que ja va néixer en gran format, ocupant la totalitat de les instal·lacions del Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Això es deu a la gran quantitat i varietat de continguts que ofereix la fira. Amb l’entrada, els assistents tenen accés tant a l’edifici del Palau de Congressos com al pavelló del recinte firal.

  El preu de l’entrada a taquilla és de 10€/adult, 7€ entrada júnior (de 8 a 16 anys) i amb accés gratuït per a infants de 0 a 7 anys.

  A l’edifici del Palau de Congressos, que compta amb 4 plantes, hi trobarem: exposicions, divertides màquines ARCADE, realitat virtual, matsuri (jocs tradicionals japonesos), dos auditoris on es podran veure concursos de cosplay, assistir a xerrades, tornejos i partides de videojocs en directe, un espai solidari amb associacions benèfiques i una gran quantitat d’artistes que mostraran el seu art particular.

  Al pavelló del recinte firal, els visitants hi trobaran un escenari permanent amb animació i actuacions durant els dos dies, photocalls i zona de cosplayers, tallers i activitats, botigues, food trucks, gaming i retrogaming...

  Una fira amb valors

  Tarraco Manga va néixer amb el propòsit d’entretindre el públic a la vegada que està involucrat en fomentar la conciliació, el respecte, la integració i la igualtat de les persones. És per aquest motiu que compta amb la participació del Punt Lila, l’Associació H2O i també disposa d’un punt de canguratge gratuït (TempsxCures) ofert per l’Ajuntament de Tarragona.

  La fira té reservat també un espai per a associacions benèfiques i sense ànim de lucre, on es comptarà amb la participació de Si Jo Puc tu També, San Filippo Barcelona i Aspercamp, entre d’altres.

  Les entrades estan a la venda online de forma anticipada al portal entradium.com, el que permet als assistents comprar l’entrada amb 1 € de descompte. Per altra banda, també es podran comprar entrades els mateixos dies de la fira a qualsevol de les dues taquilles situades a l’entrada de cada un dels edificis.

  El preu de l’entrada a taquilla és de 10€/adult, 7€ entrada júnior (de 8 a 16 anys) i amb accés gratuït per a infants de 0 a 7 anys.

  Comentarios
  Multimedia Diari