Planes para el 18 de febrero

Agenda del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.Música, conferències, presentacions, cinema,  activitats per la calma i exposicions en format presencial i virtual

17 febrero 2021 18:24 | Actualizado a 18 febrero 2021 12:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona
Corporeïtat i Resistència 2. Ebent, 10 anys en acció
17.15h. La Grey - Espai de creació contemporània 

Segona sessió del cicle de vídeo performance de La Grey, dedicada al Festival Ebent de Performance (2001-2010), amb una selecció d’accions artístiques realitzades per performers internacionals. Sessió comissariada per Carlos Pina i Manuel Morales. Gratuït amb inscripció prèvia.

‘Impacte i canvi climàtic en l’agricultura de Catalunya’
19.00h. Zoom

Taula rodona virtual sobre l’impacte del canvi climàtic a l’agricultura, amb Joan Vidal, coordinador comarcal de l’Anoia; Jordi Puig i Roca, llicenciat en Ciències Ambientals i productor d’horta, i Josep Carles Vicente, responsable de Medi Ambient d’Unió de Pagesos.

‘Les Mademoicelli’
19.00h. CaixaForum
 
Els intèrprets comparteixen amb el públic la seva vivència personal de la música, les intimitats de la interpretació i els secrets de les obres que toquen. Un diàleg amb els oients per parlar de les sensacions i les emocions que desperta la música. Obres i textos dramatitzats d’Astor Piazzolla, presentat per Xavier Chavarria, musicòleg, periodista i crític musical. Preu: 6 €.

‘Modernització i nous regadius. Impacte en zones ZEPA’
19.30h. Zoom

Xerrada informativa amb Jaume Pedrós, responsable de Regadius, i Antonio Borràs, responsable de de Política de qualitat alimentària d’Unió de Pagesos.


Reus
Calma la ment 
15.30 h. Mas Pintat virtual

un programa gratuït i obert a tota la gent gran de la ciutat que podrà escoltar en directe aquesta meditació guiada, a càrrec de la Rosa Martí, directora de Mas Pintat.L’objectiu d’aquest projecte és ajudar a la gent gran, en aquest cas d’una manera especial, per tal que puguin aconseguir tenir la ment en calma, lluny del soroll d’aquests dies amb notícies sobre la pandèmia i poder aconseguir un moment de pau i tranquil·litat. Les inscripcions s’han de realitzar trucant al telèfon: 699 895 978.

‘Què em bloqueja?’
17.30 h. Zoom

De vegades ens trobem davant situacions que ens limiten i no podem avançar, ens saturen i ens bloquegen. Quin son els indicadors i que podem fer per canviar aquestes inèrcies?  Xerrada facilitada per Rosa Martí, directora de Mas Pintat. 

‘Amistat i lideratge’
18.00 h. Sala Emili Argilaga / Sala virtual del Centre de Lectura

Conferència ‘Amistat i lideratge a finals del segle XX: Toy Story’, a càrrec de Jaume Figa, Dr. en Ciències Socials.

‘Tindrem un adolescent a casa’
19.00 h. Zoom

Xerrada a càrrec d’Alba Camarasa, educadora del Servei de salut emocional ens explicarà què podem esperar de l’etapa de l’adolescència, i com acompanyar els nostres fills/es adolescents.

‘Advocate’
19.00 h. CIMIR

Traïdora, advocada del diable... a la lletrada jueva Lea Tsemel l’han anomenat de totes les maneres possibles. Està especialitzada en la defensa de presoners polítics palestins i no té pèls a la llengua amb els seus companys de professió.  Documental del mes: ‘Advocate Autora’, dirigida per Rachel Leah Jones i Philippe Bellaiche. Gratuït amb reserva prèvia.


Valls
700 anys del Convent del Carme
19.00h. Església del Carme

Concert inauguració amb selecció d’obres de compositors catalans dels segles XVII i XVIII per Psallite, grup de Cambra, format per Marcel Pascual (violí barroc), Anna Albert (oboè barroc), Cristina Boixadera (fagot barroc) i Josep Mateu (clavicèmbal). Aforament limitat. Preu 3€. 


Vila-seca
‘Testimoni d’una guerra 1936-193’
18.00h. Castell de Vila-seca

Inauguració de l’exposició fotogràfica d’Agustí Centelles ‘Testimoni d’una guerra 1936-1939’. Confirmeu horari.

 

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

Comentarios
Multimedia Diari