Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Una actuació de màxims, per la bona forma La Bisbal del Penedès

  Els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella i la Joves de Valls tenen ganes de fer els millors castells

  13 agosto 2023 08:19 | Actualizado a 13 agosto 2023 08:23
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Després d’aquests dies de vacances per algunes i actuacions on s’han pogut fer proves de troncs i altres posicions, arriba una de les diades d’aquelles marcades amb vermell al calendari. Els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls es trobaran a plaça. Els tres amb intencions i objectius diferents.

  La Bisbal del Penedès és un indret que sempre ha donat moltes alegries als verds. L’any passat, any després de l’aturada per la pandèmia, va ser l’indret on va descarregar el 2d9fm. Els Castellers de Vilafranca enguany arriben amb una passa més. Ja han descarregat aquest castell, a més del 9d8, i el pd8fm. La intenció és continuar amb les bones sensacions i agafar confiança de cara a Sant Fèlix. Els verds tenen aquests castells en cartera, però també hi tenen el 5d9f, i treballen estructures superiors de cara a Sant Fèlix. D’altra banda, la Colla Vella arriba amb unes molt bones sensacions de la Firagost. Els de la camisa rosa van descarregar el 4d9fa, el 3d9f i el 4d9f, i per acabar l’actuació el pd8fm. Alguns castells es podrien veure a la Bisbal, però també n’han assajat d’altres com el 5d9f. Bon moment per a la Vella de Valls que es troba segura entre els castells de gamma de 9 i amb ganes d’assaltar els altres.

  Cada una de les colles intentaran portar els millors castellers i fer una de les millors diades de la temporada

  La Joves de Valls va poder estrenar la tripleta la nit de la Firagost. La intenció dels diables vermells és poder repetir la tripleta màgica que van estrenar a la Firagost. A més han assajat en diverses ocasions altres castells com el 5d9f. I tenen present el 3d10fm, però en un futur pròxim.

  Un any més, la Bisbal del Penedès és una actuació de màxims. Les tres colles castelleres tenen ganes de mostrar i portar efectius entre les files, per demostrar que estan en plena forma i que poden fer tots els castells que es proposen. La Bisbal del Penedès tornarà a ser una de les actuacions on les colles castelleres donaran el màxim, on intentaran portar els millors castellers i fer una de les millors diades de la temporada. És ben sabut que la gamma extra són estructures de màxims i tenen ganes de mostrar-les.

  Comentarios
  Multimedia Diari