450 corredors van participar diumenge a la Trail Alforja

Era la 5a prova del Circuit de Curses per Muntanya del Camp de Tarragona. Edu Queralt (C.E. Trail Tarraco) en categoria masculina i amb un temps de 2h16´27", i Sandra Brugues (Trail Roquetes) en categoria femenina i amb un temps de 2h55´32" van ser els vencedors de la cursa

19 mayo 2017 19:03 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El “7è Memorial Josep Viñas” Trail Alforja, celebrat el passat diumenge 12 de juny, en el qual hi van participar vora 450 corredors, era la 5a prova del Circuit de Curses per Muntanya del Camp de Tarragona.

Aquesta cursa organitzada pels Patxanguerus d’Alforja amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alforja i la Regidoria d’esports, transcorre per senderons que travessen alzinars i rouredes de la Serralada Prelitoral Catalana i coronen el 100 cim de la Miranda de Puigcerver.

A les 9 del matí es donava la sortida de la cursa de 25,96 km amb 1.480 m de desnivell positiu. En categoria masculina es va imposar Edu Queralt (C.E. Trail Tarraco) amb un temps de 2h16’27”, Mikel Besora (Borges Trail – AAEET) amb 2h19’36” fou segon i en tercer lloc va entrar Javier Heras (Club Centre Excursionista Serres de Mestral) amb un temps de 2h19’56”, el rànquing del Circuit en categoria masculina el lidera ara Luisma Mas dels Patxanguerus d’Alforja.

En categoria femenina la vencedora va ser Sandra Brugues (Trail Roquetes) amb un temps de 2h55’32”, seguida de Ma. Eugènia Munté (Blue Line Evasion Running Reus) amb 2h58’44”, la qual ostenta el títol de líder del Circuit; Giulia Portaluri (C.E. Trail Tarraco) amb 3h02’50” va ser tercera.

Pel que fa a les classificacions per equips, el C.E. Trail Tarraco segueix líder de la prova seguits dels Patxanguerus d’Alforja (2ns) i el C.E. Alliberadrenalina que mantenen la 3a posició.

En la prova curta, sense ser puntuable per al Circuit, com ja ve essent habitual, els vencedors van ser Toni Baca (1h27’57”) del Runners Puigdalber, Aitor Goiri (1h32’42”) del Club Excursionista Reddis i Joan Carles Barceló (1h34’04”) del Club Excursionista Priorat, en categoria masculina i Neus Gil (1h49’17”) del Corredorsvalls.cat, Judit Juncosa (1h55’08”) del C. E. Trail Tarraco, i Flor Márquez (1h58’09”) independent, en categoria femenina.

La propera cita amb el circuit tindrà lloc a Vandellós a principis del mes d’agost (5 i 6), serà la 6a edició de la Vandekames, organitzada pel Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs i el Centre Excursionista Serres del Mestral, amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Les classificacions ja estan disponibles a la pàgina del Circuit (http://www.circuitcamptgn.cat) a l’apartat “Rànking”. Podeu trobar més informació al

facebook (facebook.com/circuitcamptgn) i twiter (@circuitcamptgn). Per qualsevol consulta o aclariment (info@circuitcamptgn.cat).

 

Comentarios
Multimedia Diari