A Messi li agradaria acabar la seva carrera a l'Argentina

Messi ha repassat l'actualitat blaugrana i s'ha referit a com ha canviat l'equip després dels dubtes de l'inici de la temporada passada

19 mayo 2017 20:36 | Actualizado a 22 mayo 2017 07:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El barcelonista Leo Messi, recent guanyador de la seva cinquè 'Pilota d'Or', ha assegurat que li agradaria acabar la seva carrera futbolística a l'Argentina.

Així ho ha afirmat en unes declaracions publicades en la pàgina oficial de la FIFA. "Ho vaig somiar des de petitó, encara que per la meva situació vaig haver de marxar de molt jove i no vaig poder aconseguir-ho. Em va tocar ser a Europa, debutar al Barcelona i fer tota la meva carrera aquí. Però sí, m'agradaria tornar algun dia al futbol argentí. Després, el que passi d'aquí endavant només ho sap Déu", ha dit.

Messi ha repassat l'actualitat blaugrana i s'ha referit a com ha canviat l'equip després dels dubtes de l'inici de la temporada passada en què fins i tot es va parlar sobre la seva suposada marxa del Barça i també de la imminent destitució del tècnic, Luis Enrique Martínez.

"Com pot canviar tant tan d'hora? Bé, és futbol, oi? I en el futbol pot passar de tot. No només en un any, en molt menys també. Però sempre em vaig mantenir tranquil. Sempre vaig dir que estava bé i feliç on era. Vaig seguir de la mateixa manera i per sort va acabar sent un any molt, molt bo per a nosaltres", ha comentat.

Ha admès que al principi de la temporada passada "va costar una mica", perquè "tot canvi costa", però que després "quan vam fer el que volíem, el que el tècnic pretenia, de mica en mica vam anar millorant i rendint cada vegada millor" i al final "per sort vam completar un gran any".

També s'ha referit a la gran relació que manté amb Neymar i Luis Suárez. Messi ha dit que la clau de la bona convivència radica en "la bona química" existent entre els tres davanters "tant dins com fora de la pista".

"La classe de persona que som també. Tots volem el millor per a l'equip, per al bé del grup. Això està per davant de qualsevol cosa", ha comentat.

Ha definit com "un moment molt especial" tornar a guanyar la Pilota d'Or. "És increïble que sigui el cinquè, és molt més que no podria haver somiat des de petitó", ha afirmat.

"Estic molt feliç pel que significa. Si penso en el primer, el 2009, han canviat moltes coses. He crescut i après molt tant en el futbol com en la vida. Només em queda agrair i compartir-ho amb tota la gent que em vol, que em segueix tant a Barcelona com a l'Argentina i a tot el món. Això també és per a ells", ha insistit.

Ha opinat sobre la final de la Copa Mundial de Clubs que va enfrontar el Barça amb el River Plate argentí i ha admès que va ser "tan estrany" com esperava i per diversos motius, entre ells "com estava la pista i la gent que havia portat River".

"Sé la il·lusió i la importància que tenia aquest partit per a tota la seva gent i els seus jugadors. Però és part del futbol. Per sort vam poder guanyar nosaltres, que és el que volíem", ha comentat.

Preguntat si va demanar disculpes a l'afició de River després del gol marcat, Messi ha explicat que coneix l'esforç que van fer els aficionats argentins per viatjar fins al Japó.

"Sé la il·lusió que tenien. I jo, sent argentí, que just em toqui fer el primer gol i arruïnar-los tot això... No sé si va ser demanar perdó, però sí una espècie de disculpa", ha indicat.

Quant al futur de l'Argentina a la Copa Amèrica, Messi espera que per fi l'albiceleste pugui emportar-se el títol. "Ho mereixem després de tot el que hem lluitat. Ja són diverses finals les que ens va tocar jugar i no poder guanyar. Segurament en algun moment es donarà", ha argumentat.

Comentarios
Multimedia Diari