Benedito emprèn una moció de censura contra Bartomeu

L'excandidat a la Presidéncia del Barça creu que està provocant la pitjor crisi institucional dels últims temps

08 junio 2017 10:41 | Actualizado a 08 junio 2017 11:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'excandidat a la Presidència del FC Barcelona Agustí Benedito ha anunciat aquest dijous que emprendrà una moció de censura contra l'actual president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, i la seva Junta Directiva per serioses discrepàncies amb els dirigents i per creure que estan provocant la "pitjor crisi institucional" dels últims temps.

"Vivim la pitjor crisi institucional que ha viscut el Barça en els últims 50 anys. La situació és de gravetat, pel pacte amb la Fiscalia vergonyós de juny de l'any passat, que ja hagués merescut la dimissió o moció de censura", ha assenyalat en roda de premsa al Col·legi de Periodistes de Catalunya. 

D'altra banda, la segona gran raó que porta a Benedito, tercer en els comicis del 2015 després de Bartomeu i Joan Laporta, a promoure aquesta moció de censura és la relació del club amb Qatar en tema de patrocini que l'excandidat atribueix a "interessos personals" de Rosell, Faus i Bartomeu de lligar "les seves empreses" amb els de Qatar. 

Benedito va presentar una pàgina web 'votdecensura2017.cat' sota el lema 'Els socis decidim' i un número de telèfon (93 173 00 03) habilitat per a aquells socis del FC Barcelona que vulguin sumar-se a aquest intent de moció de censura. 

"Hi ha gent, socis, que em donaven mil arguments per demanar la dimissió d'aquesta Junta, com la situació del bàsquet, del futbol, com la graderia d'animació, l'Espai Barça amb la seva bogeria que està als llimbs ...", ha comentat sobre la raó per la qual dur a terme aquesta moció. 

Comentarios
Multimedia Diari