Benet Ibàñez entrenarà el primer equip femení delCB Valls la propera temporada

El tècnic vallenc porta 33 anys dirigint diferents equips del club. Serà el relleu de Jordi Ribes 

23 mayo 2018 12:09 | Actualizado a 24 mayo 2018 10:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El CB Valls Lear serà entrenat la propera temporada per Benet Ibàñez, un entrenador de la casa i amb ADN absolutament CB Valls.
L’entrenador vallenc, que ha assolit aquesta temporada l’ascens del segon equip masculí del CB Valls, el CB Valls BNA, a Primera
Categoria Catalana, ara, es farà càrrec del primer equip femení. I això serà així després de la marxa d’un Jordi Ribes que va
aconseguir el passat cap de setmana mantenir la categoria del femení després d’una treballada victòria en el darrer partit de lliga.

Benet Ibàñez és un entrenador de club. De fet, tret de dos breus parèntesi, suma 33 anys entrenant al CB Valls, des dels equips base
als primers equips. En la seva carrera amb el club blanc i vermell suma l’extraordinària xifra d’11 ascensos. Entre d’altres, fa 5 anys Benet Ibàñez va aconseguir l’ascens del primer equip femení a Copa Catalunya.

I també va aconseguir, d’això ja fa més temps, l’extraordinària fita de tres ascensos seguits amb el segon equip masculí del club vallenc. Ell també és l’artífex de pujar, més recentment, el segon equip femení de Tercera Catalana a Segona Catalana. Benet Ibàñez es defineix a sí mateix com “una peça més dins del CB Valls” i es mostra disposat a “ajudar sempre el club des d’allà on pugui ser més útil”.

El repte de tornar a agafar el primer equip femení se’l pren amb il·lusions renovades i sense posar-se cap límit. Sens dubte, Benet Ibàñez, una persona estimadíssima i respectada pel club i per tots els aficionats vallencs, és tota una garantia de bona feina per al CB Valls.

Comentarios
Multimedia Diari