Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Barça acorda donar suport a 'Cosmos Poblet' durant la reunió celebrada al monestir

La Junta Directiva del club s'ha reunit en sessió ordinària al Monestir de Poblet, on ha estat rebut pel pare abat, Octavi Vilà, pel prior Lluc Torcal i per l'alcalde de Vimbodí, Joan Güell

Redacció

Whatsapp
El presidente del Barça, Josep Maria Bartomeu, saluda al abad de Poblet, Octavi Vilà. Foto: Pere Ferré

El presidente del Barça, Josep Maria Bartomeu, saluda al abad de Poblet, Octavi Vilà. Foto: Pere Ferré

La Junta Directiva del Barça ha visitat avui el Monestir de Poblet i l'Arxiu Tarradellas i ha pogut conèixer de primera mà el programa Cosmos Poblet, que pretén obrir el Monestir al món "preservant el patrimoni, donant a conèixer la seva història i fent de l'espai un lloc on tradició, innovació, sostenibilitat, prtoecció del medi ambient i valors encaixin formant una unitat entre les dimensions espiritual, cultural, social i ambiental de la vida".

En aquest sentit, el FC Barcelona ha expressat el seu suport a Poblet i a aquest projecte en particular, en la mesura que "comparteix" els valors que s'hi expressen.

La Junta Directiva del club s'ha reunit en sessió ordinària al Monestir de Poblet, on ha estat rebut pel pare abat, Octavi Vilà, pel prior Lluc Torcal i per l'alcalde de Vimbodí, Joan Güell.

Temas

  • DEPORTES

Comentarios

Lea También