El món del Bàsquet mostra el seu suport al CBT

Diverses personalitats s'han sumat a la campanya “Salvem CBT”

16 junio 2017 16:37 | Actualizado a 16 junio 2017 16:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Club Bàsquet Tarragona viu un dels moments més complicats de la seva història, les dificultats econòmiques que travessa deixen en l'aire el futur del primer equip del club. El CBT segueix esperant una resposta de l'ajuntament que els garanteixi la seva continuïtat, però de moment la resposta no arriba i el temps se li acaba al club blau. Als últims dies han estat molts els missatges de suport a l'entitat, les xarxes socials s'han omplert de missatges i fotos amb l'etiqueta #SalvemCBT. Gent vinculada al bàsquet, a l'esport i a la ciutat han volgut sumar-se a una campanya que ja reuneix a una quantitat molt elevada d'afIcionats.

A més, el CBT també està rebent el suport de molta gent de prestigi vinculada al món del bàsquet. El campió d'una Euroliga, i tres lligues ACB, Roger Grimau, s'ha sumat a la campanya de suport, el seu germà Jordi Grimau, exjugador del CBT i jugador de l'Estudiantes de Madrid també ha volgut manifestar-se per una solució per al club. Precisament l'entrenador de l'Estudiantes, Salva Maldonado, també ha volgut vincular-se al moviment #SalvemCBT.

El exjugador ACB i actual entrenador Jaume Comas; el campió d'Euroliga amb el Joventut de Badalona, i tres vegades campió de la lliga ACB, Rafa Jofresa; José Luis Maluenda, campió de la Copa del Rei; Nacho Rodilla, campió de la Copa del Rei i internacional amb la selecció espanyola; Víctor Luengo, campió de Copa del Rei i gairebé 500 partits en ACB. Els entrenadors d'ACB, Ricard Casas, també exentrenador del CBT, i Andreu Casadevall participen en la campanya de suport al CBT. Exjugadores històrics del club com Pau del Tio, base del CBT durant quatre temporades, o David Mesa que ha defensat la samarreta del CBT durant cinc anys són altres noms de prestigi que s'han sumat a la causa cebetista.

A més dels noms coneguts, molta més  gent està mostrant a través de les xarxes socials cartells amb el lema #SalvemCBT, jugadors de la base, socis, aficionats. Una iniciativa que demana solucions per a un club amb gairebé 40 anys d'història que necessita l'impuls de tots per sobreviure.

Comentarios
Multimedia Diari