El porter al congelador i el capità a la banyera: el Mannequin Challenge del Reus Deportiu a Instagram

Molts equips i clubs esportius ja s'han sumat a la febre del Desafiament Maniquí

19 mayo 2017 17:18 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els jugadors del Reus Deportiu d'hoquei han publicat un vídeo de Mannequin Challenge que ja comença a fer-se viral i que s'ha donat a conèixer mitjançant els comptes oficials d'Instagram i Twitter del club, amb aquest missatge: "Ja has vist el #mannequinchallenge del primer equip d'hoquei del Reus Deportiu? Entre tots els likes sortejarem dues entrades pel Reus Deportiu La Fira - Sporting d'aquest dissabte! #OKEuro #ForçaReus". 

 

Però... què és el Mannequin Challenge?

El 'Mannequin Challenge' es un concepte anglès que significa "Desafiament Maniquí", tot un fenomen viral que en le darreres setmanes s'ha posat de moda com un dels nous reptes entre la gent jove, arrassant a tot arreu com en el seu dia ho va fer el Harlem Shake.

El repte consisteix a gravar un vídeo amb tots els protagonistes immòbils, com enmig d'una escena congelada, igual que maniquins. Perquè el Mannequin Challenge sigui més impactant, els participants hauran de valer-se del seu enginy per quedar-se quiets a la postura més dramàtica o divertida possible.

Molts equips i clubs esportius ja s'han sumat a la febre del Desafiament Maniquí. La cançó del Mannequin Challenge és una mena de banda sonora que acompanya l'escena sense més transcendència. No obstant això, des que el repte va començar a viralizarse des d'un institut d'Estats Units, la cançó Black Beatles dels rapers Rae Sremuurd i Gucci Mane ha estat de les més utilitzades, per la qual cosa s'ha convertit en el tema oficial del Mannequin Challenge.

L'Ice Bucket Challenge de 2016 és el primer vídeo de Mannequin Challenge i es va pujar a Twitter el passat 27 d'octubre.

 

Comentarios
Multimedia Diari