El running i els calçots uneixen 200 corredors a Valls

Pedro Ortega y Angelica Damoc guanyen la Cursa del Calçot 

27 marzo 2018 11:52 | Actualizado a 27 marzo 2018 11:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Cursa del Calçot de Valls organitzada pel Patronat d’Esports de Valls amb el suport tècnic de Running Solutions reuneix a 200 corredors i corredores.

La sortida de la cursa va ser puntual a les 11.30 h desde les pistes d’atletisme del Fornàs on es donava el tret de sortida a la renovada cursa del Calçot.

Als 10k el més ràpid va ser Pedro Ortega del CA Tarragona amb un temps de 34:56, li va acompanyar al podium Victor de Santos del AE Blancafort amb un temps de 36:14 i amb tercera possició Isarn Vives 36:15.

El més ràpid a la distància de 5k ha estat l’atleta del CA Tarragona, Oscar Gomez amb un temps de 17:51, seguit de Roger Gabarro del AE Bancafort amb un temps de 18:48 i de Javi Sanchez del club Teixidó Opticas amb 19:23.

Al apartat femení als 10k, va guanyar Angelica Damoc seguida de Maria Jesús Santos i Emilia Salvador. Als 5k la atleta del FC Barcelona Paula Hritiuc va guanyar, seguida de Laura Abella i tancant el pódium Laura Palleja.

La Cursa del Calçot de Valls comptava amb diferents serveis per als participants: dutxes i vestuaris al Centre Esportiu Municipal el Fornàs, avituallaments, fotografies de la cursa, assistència mèdica i guarda-roba. La part més atractiva i divertida va ser un cop finalitzada la cursa que era el moment en el que els corredors gaudien del tast dels calçots amb un plat de calçots mes salsa així com un got de vi.

A la entrega de premis van asistir el regidor d’esports, el senyor Eduard Gonzalez, el gerent del patronat d’esports, el senyor Francesc Vidal, així com la triatleta local Dolça Ollé.

Comentarios
Multimedia Diari