Emaná situa el Nàstic en plaça d'ascens directe (1-0)

Ha buscat des del primer minut la porteria defensada per Juan Pablo amb una línia ofensiva liderada per Naranjo

19 mayo 2017 19:51 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:21

Un gol del camerunès Achille Emaná als dos minuts de la segona part ha permès el triomf del Nàstic davant del Numància (1-0) i al seu equip dormir en posicions d'ascens directe després de recol·lectar la seva onzena jornada consecutiva sense conèixer la derrota.

El Nàstic ha buscat des del primer minut la porteria defensada per Juan Pablo amb una línia ofensiva liderada per Naranjo i amb la voluntat de tenir la possessió de la pilota com arma principal per tancar en el seu camp a un Numància que no ha tardat a despertar-se i posar en problemes la meta defensada per Manolo Reina.

S'ha obert el partit amb un ritme frenètic. En els primers vint minuts de joc ja s'havia vist un gol anul·lat a Pablo Valcárce per als visitants, després de llançament de córner d'Iñigo Pérez que l'àrbitre ha interpretat, a instàncies del seu linier, que havia sortit en la seva trajectòria.

Naranjo i Muñiz han replicat les opcions de gol dels de Jagoba Arrasate, en una bona primera meitat per als dos conjunts i en què el gol no ha arribat tot i que les oportunitats s'ha anat succeint amb assiduïtat i amb un pal final d'Emaná per al Nàstic.

Dos minuts ha tardat el Nàstic a avançar-se en el marcador després del pas pels vestidors, quan Emaná ha rematat a gol una perfecta assistència de Naranjo per la banda esquerra després d'una contra vertiginosa dels homes de Vicente Moreno.

Han reaccionat els visitants amb grans ocasions de gol protagonitzades per Unai Medina i sobretot Nacho, que ha vist com Mossa encertava a treure una pilota que es convertia en l'empat una vegada superat el porter local Manolo Reina.

S'ha frenat el ritme vertiginós del primer acte i dels primers compassos de la segona meitat, per a interès dels locals, amb moltíssimes interrupcions en el partit que no han beneficiat un Numància que ha posat tota l'artilleria per intentar empatar un partit que Emaná havia decantat per al conjunt tarragoní.

Ha inquietat el Numància en l'últim tram de partit buscant sense fortuna el gol de l'empat, davant un Nàstic que involuntàriament ha anat reculant i tancant-se en la seva àrea coneixedor que la victòria els col·locava, momentàniament, en places d'ascens directe.