Francino-Sans i Casanova-Visotto, guanyadors del torneig Bronze de pàdel al Set Cambrils

Tot un èxit de participació i afluencia de públic en el torneig a Set Cambrils.

19 mayo 2017 22:24 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Gerard Francino i Tonet Sans, en categoria masculina, i Laura Casanova i Ornella Visotto, en la femenina, han estat els brillants vencedors del torneig Bronze disputat a les instal·lacions del Set Cambrils durant tota aquesta passada setmana. El torneig ha batut el rècord d’inscripcions de la seva categoria de tot el Circuit Català amb un total de 290 participants, a més a més de ser també el que ha comptat amb més dones, un total de 90, i ha tingut un nombrós seguiment per part dels aficionats. 

En les esperades finals de primera disputades aquest diumenge 5 de juliol Francino i Sans, caps de sèrie número 1, es van imposar a Javier Charquero i José Ramon Iracheta per 6/2 i 6/4; i les també preferides Casanova i Visotto es van desfer de Blanca Ripoll i Graciela Ferré per 6/1 i 6/1.

La resta de guanyadors masculins han estat: en tercera, Ramon Castellví i Francesc Domingo (6/2 i 6/3 enfront de Sergio Ibarra i Alexis Castaño; i en quarta, Robert Sendra i Josep Enric Ezquerra (6/4 i 7/5 contra Sergi Martín i Héctor Labrador).

 

 

Comentarios
Multimedia Diari